Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

7/1/11

Πέτρος Μαστοράκης

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο
Πέτρος Μαστοράκης στον δημοσιογράφο του Ηχώ FM,
Γρηγόρη Σταματουλάκη στις 7 Ιανουαρίου 2011.  Ο κουρήτης που
προσπαθεί  να ενώσει δυο διαφορετικές νοοτροπίες του Γεραπετρίτικου
ποδοσφαίρου και να τις κάνει όραμα και στόχο προς επίτευξη για το μέλλον. Αξίζει πραγματικά  να τον ακούσετε. Μια συνέντευξη που ξετυλίγει πολλές άγνωστες πτυχές της ομάδας μας Ierapetra F.C.

Ο Μάνος Τσαμπανάκης

Ο Μάνος Τσαμπανάκης ….

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία  για τον Κυριακάτικο  αγώνα με το Ρέθυμνο. Το σημερνό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις και στη συνέχεια ακλούθησε  δίτερμα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής  της ομάδας μας  Μάνος Τσαμπανάκης μίλησε στο ierapetrafc.blogspot.com για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο τονίζοντας: «Αρχίζει ο καινούργιος χρόνος  και δίνουμε ένα δύσκολο  παιχνίδι, όπως δύσκολα παιχνίδια είναι όλα. Με βάση την μέχρι τώρα εικόνα όλων των ομάδων προμηνύεται ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο μέχρι τέλους. Οι ομάδες που θα είναι έτοιμες από κάθε πλευρά θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Επίσης, εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Ελπίζω να μην έχουν

Ελπίζω  να μην έχουν……….

Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Δεδελετάκης  μίλησε για το  παιχνίδι της Κυριακής με το Ρέθυμνο, τονίζοντας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία σε κάποια διαστήματα του πρωταθλήματος έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα διαθέτει κάποιους παίκτες, οι οποίοι μπορούν με κάποιες ενέργειες να καθορίσουν την τύχη ενός παιχνιδιού. Χρειάζεται συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια σε όλο τον αγώνα. Ικανότητα έχουμε, ωστόσο για να φανεί θα πρέπει να έχουμε πάθος και ψυχή για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ελπίζω  να μην έχουν πάρει τα μυαλά των παικτών μου αέρα μετά την νίκη στο Ρούβα».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr