Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

9/5/11

Γιώργος Μαστοράκης: «Δώσαμε απαντήσεις»


Ο Γιώργος Μαστοράκης μίλησε στο blog της ομάδας μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος αμυντικός ο οποίος κατέκτησε κούπα Λασιθίου και Κρήτης ως παίκτης της Ierapetra f.c. επισήμανε: «Σίγουρα πολλοί το περασμένο καλοκαίρι που έγινε η Ένωση κάποιοι παίκτες και φίλαθλοι είπαν ότι δεν θα έχουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα και δεν θα αποδώσει η ιδέα. Είναι μία απάντηση σε αυτούς που είχαν πει αυτό το πράγμα για εμάς. Και με τον Ρούβα και με την Επισκοπή που μας είχαν αουτσάιντερ πήραμε την πρόκριση. Είδαν όλοι τι έγινε».Ερωτηθείς για τον επόμενο αγώνα στη Αθήνα με τον Αιολικό στις 18 Μαΐου υπογράμμισε: «Κερδίσαμε πολύ καλές ομάδες της Κρήτης γιατί να μην κερδίσουμε και τον Αιολικό».
Καταλήγοντας, ο Γιώργος αναφέρθηκε στη συνέχεια και τόνισε: «Θα την χαρούμε σήμερα την νίκη μας επί του Ηροδότου 3-1 αλλά από Τρίτη πιστεύω έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πολύ προσεκτικοί τον επόμενο αγώνα κυπέλλου με τον Αιολικό. Αυτό μας τονώνει την ψυχολογία και μας κάνει πάρα πολύ δυνατούς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι με τον Αιολικό. Όλοι μαζί μπορούμε »!!!

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr