Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

2/5/11

Αντίστροφη μέτρηση

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Κρήτης 2011 Ierapetra f.c.-Επισκοπή, Τετάρτη 4:30, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Βουζουνεράκειο Στάδιο.

Την επιθυμία να πανηγυρίσει η Ierapetra f.c. την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου έπειτα από 10 μήνες ιδρύσεως, εξέφρασε ο τεχνικός της, Νίκος Δεδελετάκης. Από την πλευρά του ο Κόουτς ζήτησε από τους παίκτες του να ξεπεράσουν τα όριά τους και να αγωνιστούν.
Οι δηλώσεις του Νίκου Δεδελετάκη:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στον τελικό, είναι ιστορική στιγμή για την Ierapetra f.c., για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε τελικό και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Ο αντίπαλος είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, είμαστε αουτσάιντερ, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα κάνουν αυτό που μπορούν και θα διεκδικήσουμε το 100%. Θα ξεπεράσουμε τα όριά μας. Υπάρχουν στιγμές που δεν κερδίζει ο καλύτερος. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι να μπορέσουμε να δείξουμε τη φιλοσοφία παιχνιδιού που έχουμε, να είμαστε οι καλύτεροι στις λεπτομέρειες και να γείρουμε την πλάστιγγα υπέρ μας.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr