Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

20/5/11

Στον ημιτελικό η Ιεράπετρα F.C.!

Ιστορικές στιγμές ζει η Ιεράπετρα F.C. η οποία επικράτησε με 2-0 του Αιολικού και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Σε ένα παιχνίδι το οποίο η Ιεράπετρα έδειξε να το θέλει πιο πολύ, η ομάδα του Νίκου Δεδελατάκη επικράτησε με 2-0 του Αιολικού και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών. Η Ιεράπετρα ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ όταν στο 15΄ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια ο Χατζηανδρέου μπήκε στην περιοχή και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αιολικού.

Οι "κυανόμαυροι" μετά το γρήγορο γκολ έχασαν και άλλες ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα κάτι το οποίο και πέτυχαν στο 65΄ όταν ο Δεδελετάκης κέρδισε πέναλτι και ο Χατζηγιαννάκης νίκησε τον Καραβασίλη από 11 μέτρα κάνοντας το 0-2. Στην συνέχεια η Ιεράπετρα έλεγξε το ρυθμό και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη-πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιολικός(Φώτης Κοκκινέλης): Καραβασίλης, Ντιμάνης, Καδής, Καπταγιάννης, Δάρας, Τσετιροκλής, Μιχαλάκης, Διονυσάτος, Νταλαμπέκης, Κροτσίδας, Π. Βουργουτζής.

Ιεράπετρα(Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Κουγιουμουτζάκης, Χατζάκης, Τζελέπης, Χατζηγιαννάκης (91΄Χρυσοφάκης Γ), Παισανίδης, Δεδελετάκης, Χατζηανδρέου, Γκινής (89΄Χρυσοφάκης Ι).

Πηγή '' athleticradio.gr''

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr