Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

20/8/11

Μια παρέα, μια ομάδα

Η περσινή χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τηv IEΡΑΠΕΤΡΑ F.C καθώς κατάφερε στο φινάλε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να πανηγυρίσει πανάξια την κατάχτηση του κυπέλλου Κρήτης,και την πρόκριση της στους ημιτελικούς κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.  Σε μια χρονιά όπου ξεκίνησε χαλαρά και εξελίχθηκε σε θρίαμβο.
Με την ίδια συνταγή θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τον καταξιωμένο στον χώρο τεχνικό Νίκο Δεδελετάκη να παραμένει στο πόστο του αλλά με μεγαλύτερη όρεξη και ευθύνη να παρουσιάσει και πάλι έργο, έτσι ώστε η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C να κάνει αισθητή την παρουσία της και στο νέο πρωτάθλημα. Φυσικά και η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι αλλά την ίδια ώρα που οι άλλες ομάδες ξοδεύουν χρήματα για μεταγραφές, οι άνθρωποι της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C ποντάρουν πολλά στο οικογενειακό κλίμα αποτελώντας και το πιο ισχυρό «όπλο». Μια παρέα, μια ομάδα  είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της IEΡΑΠΕΤΡΑ F.C και θεωρείται δεδομένο πως τα οφέλη θα είναι πολλά από τη φετινή της περιπέτεια…
Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, οι ποδοσφαιριστές κοιτάζουν ψηλά γιά να έχουμε μια καλή πορεία έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Το θετικό είναι πως διατηρήσαμε τον βασικό κορμό ως έχει, έχουμε ομοιογένεια, ήρθαν κι αξιόλογα παιδιά, θα καλύψουν τα κενά των παικτών που αποχώρησαν μιας και κάθε ποδοσφαιριστής έχει την δική του προσωπικότητα, την δική του αγωνιστική αξία. Όσο για το πρωτάθλημα οι ομάδες θα παρουσιαστούν δυνατές, αρχή μας είναι να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο αλλά να μην τον φοβόμαστε, οι ομάδες φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όταν είσαι καλά προετοιμασμένος ξεπερνάς κάθε δυσκολία και αυτό νομίζω τα λέει όλα».

                                                                        ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C


Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr