Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

21/4/11

«Ξεχνάς, δεν τρως, είσαι ο πιο δυνατός»


Να διαγράψουν όσα έχουν γίνει, να ξεκουραστούν, να περάσουν καλά και να προσέξουν διατροφή και… μεταμεσονύκτιες εξόδους ζήτησε ο Κόουτς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην σημερινή προπόνηση.
Το τετραήμερο ρεπό που έχουν οι «νερατζούρι» έχει ήδη αρχίσει, αλλά ο Κόουτς ήδη ανησυχεί… και είπε αυτά που ήθελε στους ποδοσφαιριστές και τώρα ελπίζει να ακούσουν τις συμβουλές του.

«Ελπίζω να ξεκουραστείτε τις μέρες που έχετε ελεύθερες και να περάσετε ένα καλό Πάσχα. Απλά επειδή γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε ένα δύσκολο τελικό κυπέλλου Κρήτης μπροστά μας και διότι δεν τα έχουμε πάει όπως έπρεπε στο πρωτάθλημα, καλό θα είναι να αποφύγουμε τα περιττά. Να είστε σοβαροί, να προσέξτε τη ζωή σας και τη διατροφή σας. Να συγκεντρωθούμε σε ότι μας περιμένει από εδώ και πέρα. Θέλω να καθαρίσετε το μυαλό σας και να φτιάξετε την ψυχολογία σας», υπογράμμισε ο Κόουτς

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr