Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

19/7/11

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βοήθεια…

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος διεξόδου, από την καθημερινότητα και παράλληλα μια καλή ευκαιρία για άθληση, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τους νέους που ασχολούνται με αυτό από τις «κακές συνήθειες».

Τον τελευταίο καιρό όμως, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Βλέπουμε ομάδες σιγά σιγά να αργοσβήνουν χωρίς να υπάρχει τρόπος αντίδρασης από κανέναν. Οι ερασιτέχνες παράγοντες είναι οι άνθρωποι που κρατούν “ζωντανή” την κάψα για ποδόσφαιρο. Και δεν είναι πολλοί, άντε 3-4 σε κάθε ομάδα.

Είναι αυτοί που θυσιάζουν προσωπικό χρόνο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να κάνουν την τρέλα τους, το χόμπι τους. Δυστυχώς, αυτοί οι 3-4 πλέον, αρχίζουν και λιγοστεύουν…

Πόσο όμως θα αντέξουν και αυτοί; Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα έχει περίπου 4.200 ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βοήθεια για να μη «σβήσει». Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, χωρίς χρονοτριβή, διότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα. Καλές οι ακαδημίες, να βγάλουμε και νέα ταλέντα, όμως όλοι πρέπει να μεριμνήσουν για να “γεννηθούν” νέοι παράγοντες…διότι χωρίς αυτούς, όλα τα παραπάνω ίσως και να αφανιστούν.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr