Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

5/3/11

«Ένα δεκαεξάχρονο ταλέντο»

Είναι μόλις 16 χρονών και ήδη έχει καταφέρει να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ιεράπετρα να παραμιλάει με το ταλέντο του. Ο Μάνος Μπαριτάκης, ανήκει στην Ierapetra f.c. και αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή στο ποδόσφαιρο.

Μάνο σε ποια θέση σού αρέσει να αγωνίζεσαι και ποιο είναι το καλό σου πόδι;
Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις αλλά κέντρο και αριστερά μου αρέσει πιο πολύ. Το αριστερό πόδι είναι το καλό μου αλλά πρέπει να χρησιμοποιώ με την ίδια άνεση και το δεξί.

Πώς ένιωσες όταν έμαθες για το ενδιαφέρον της καλύτερης ομάδας στο Λασίθι την Ierapetra f.c.;Σίγουρα χάρηκα πολύ αλλά ταυτόχρονα ήξερα ότι δε θα είναι εύκολα τα πράγματα. Δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω το ίδιο σκληρά.

Πώς σε αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτες σου σαν ένα από τους μικρότερους σε ηλικία στην ομάδα;
Δεν έχω λόγια να το περιγράψω!

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μουρίνιο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η είδηση ότι άγνωστος προσπάθησε να μαχαιρώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο αεροδρόμιο της Κορούνια. Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (25/02), κατά την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κορούνια για την αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο. Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον Μουρίνιο την ώρα που εκείνος υπέγραφε αυτόγραφα και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει, αλλά τελικά χτύπησε έναν από τους άνδρες ασφαλείας της ομάδας.
Ο Εντουάρντο, όπως είναι το όνομα του άνδρα ασφαλείας του Μουρίνιο, αισθάνθηκε ξαφνικά έναν έντονο πόνο κάτω από την μασχάλη του και κατάλαβε ότι ήταν μαχαιριά. Η πληγή μάλιστα από το χτύπημα ήταν τέσσερα εκατοστά, ενώ από τον τρόπο που ο δράστης τον μαχαίρωσε οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι στόχος ήταν ο πορτογάλος τεχνικός. Οι υπόλοιποι άνδρες ασφαλείας της ομάδας οδήγησαν τον Μουρίνιο στο πούλμαν αμέσως, ενώ ούτε το θύμα έκανε κάποια κίνηση, με αποτέλεσμα το περιστατικό να μην γίνει αντιληπτό από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Η διοίκηση της Ρεάλ μάλιστα προσπάθησε να αποκρύψει το επεισόδιο, κάτι που κατάφερε για σχεδόν μία εβδομάδα. Η ασφάλεια του αεροδρομίου και οι άνθρωποι της βασίλισσας προσπαθούν πλέον να βρουν τον δράστη χρησιμοποιώντας τις κάμερες ασφαλείας στον χώρο.

Παίζει η αποχή για το Περιφερικό

Άκαρπη ουσιαστικά και χωρίς να πάρουν ικανοποιητικές απαντήσεις τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της χώρας κύλησε η συνάντηση που είχαν χθες με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή. Στη συνάντηση, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το «παρών» έδωσαν οι Γιώργος Καλαποτλής (εκπρόσωπος 1ου ομίλου), Βαγγέλης Σταθόπουλος (εκπρόσωπος 6ου ομίλου), Μανόλης Βουλκίδης (εκπρόσωπος 7ου, 8ου και 9ου ομίλου) και πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης (εκπρόσωπος 10ου ομίλου).
Η απογοήτευσή τους από όσα άκουσαν έγκειται στο γεγονός ότι ο κ. Μπιτσαξής δεν αναγνωρίζει τις οφειλές της Πολιτείας για τις προηγούμενες σεζόν και, όπως τόνισε, θα γίνει προσπάθεια μέχρι τον Ιούλιο για την επιχορήγηση της φετινής περιόδου.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, με τον οποίο θα γίνει συζήτηση την άλλη Τετάρτη 9/3 και αν δεν υπάρξει... φως στο τούνελ, οι ομάδες του Περιφερειακού είναι αποφασισμένες να πάνε σε διακοπή των πρωταθλημάτων με αποχή.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr