Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

4/3/11

Ρεπό για το Σαββατοκύριακο

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις 3.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα. Συμμετοχή είχε και ο Τζελέπης χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με τον τραυματισμό του. Το επόμενο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα στις 3.30 μ.μ. μια και η ομάδα έχει ρεπό από το πρωτάθλημα αυτήν την Κυριακή.

Περιφερειακά μπαράζ και στα τοπικά ο «Καλλικράτης»

Ύστερα από συνεργασία και συμφωνία με τον γ.γ. Α κ. Πάνο Μπιτσαξή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος εκπόνησε ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει ποδοσφαιρικό «Καλλικράτη».

Περισσότερες πληροφορίες και συγκεκριμένους αριθμούς με ειδικές αναφορές στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το νέο κείμενο του σχεδίου «Καλλικράτης» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που μοιράστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και το οποίο θα χρειαστεί να περάσει με απόφαση της γ.σ. της Ομοσπονδίας (συν Πολιτεία, ΟΠΑΠ).
Στο κείμενο αναφέρεται ρητά ότι «οποιαδήποτε παρέμβαση πρέπει να ξεκινήσει από την κατάργηση της σημερινής Γ’ Εθνικής, όσο και της Δ’ Εθνικής και τη συγχώνευσή τους σε μια νέα κατηγορία περιφερειακού πρωταθλήματος, τη νέα Γ’ εθνική».
Όλες οι ομάδες πλέον σε όλες τις κατηγορίες θα ελέγχονται απαραίτητα από επιτροπή αδειοδότησης, βάσει των κριτηρίων, από το τέλος αυτής της αγωνιστικής σεζόν.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr