Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

7/4/11

Κάλεσμα στον κόσμο

Το Δ.Σ. κάνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την Ierapetra f.c. Καλεί τον κόσμο στο γήπεδο, ώστε να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Πρωτοπόρο του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής και να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης να φτάσει σε μία ακόμα νίκη.
«Η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Για τη δική μας ομάδα, το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρούβα είναι ξεχωριστό από πολλές απόψεις. Παίζουμε με τον Πρωτοπόρο του 10ου ομίλου και στις 20 Απριλίου πάλι με τον Ρούβα στην έδρα μας για το κύπελλο . (ημιτελικός ερασιτεχνών Κρήτης) .
Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκες. Και η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο Βουζουνεράκειο στάδιο. Εκεί θα αποδείξουμε και πάλι ότι η Ιεράπετρα είναι μια γροθιά. Όλοι μαζί στις χαρές, όλοι μαζί στις λύπες. Σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο ταλανίζεται από σκάνδαλα, η Ierapetraf.c. θα συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το αυθεντικό ποδόσφαιρο και ο υγιής αθλητισμός έχουν τη δική τους θέση.
Όλοι μαζί, με την παρουσία μας την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο, θα αποδείξουμε ότι κόντρα στο ρεύμα η δύναμή μας αυξάνεται. Σκοπός μας κάθε χρόνο καλύτερα, κάθε χρόνο ψηλότερα.
Αυτή η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας»

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr