Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

27/5/11

Πίστη για πρόκριση!

Η Ierapetra f.c. θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η ομάδα μετά την σημερινή προπόνηση για τον πολυσυζητημένο ημιτελικό αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας.

Η ομάδα μας φέρεται αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και θα τα δώσει όλα για να πετύχει το στόχο της.

Επικρατεί συναγερμός για τον ημιτελικό και όλοι ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας, με την ελπίδα ότι η Ιεράπετρα θα πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Οι πιστοί οπαδοί της Ιεράπετρας και όλη η Κρήτη θα δώσουν δυναμικά το παρών τους για να σπρώξουν την ομάδα της πόλης μας προς την πρόκριση.

Η παρουσία του κόσμου, η σκέψη για παρουσία στον μεγάλο τελικό, αποτελούν μεγάλη πρόκληση και επιπρόσθετο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.
Ο έμπειρος Κώστας Δεδελετάκης , ο οποίος αναμένεται ότι θα έχει πολλή δουλειά στον αγώνα μας δήλωσε: «Ξέρω αρκετούς παίκτες του Αστέρα. Με 3 βασικούς του είμαστε συμπαίκτες στον Ασπρόπυργο, είναι μια πολύ καλή ομάδα, ανέβηκαν φέτος football League 2 και θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε εμείς την πρόκριση.

Μέχρι τον ημιτελικό που έχουμε φθάσει με την Ierapetra f.c. είναι ήδη επιτυχία για μας, όμως δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Θέλουμε να πάμε στον τελικό».

Έχασε την έφεση ο Αστέρας Μαγούλας



Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ορισμός αγώνα.

Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας για την 6η αγωνιστική (2η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, Ierapetra f.c.-Αστέρας Μαγούλας, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:30 στο Δημ. Γήπεδο Περιβολίων .

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr