Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

19/4/11

Όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε.......

Την επιθυμία να προχωρήσει η Ierapetra f.c. στον τελικό κυπέλου 10ου ομίλου εξέφρασε ο Νίκος Δεδελετάκης στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης στο blog της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα με τον Ρούβα. Μάλιστα, ο Γεραπετρίτης προπονητής υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να αφιερώσουν την νίκη στους φιλάθλους.

«Καλή Μεγαλοβδομάδα, καλή Ανάσταση και υγεία σ' όλους.
Τα λόγια περιττεύουν. Είναι σημαντικό το Κύπελλο για όλους και για την ιστορία της Ierapetra f.c.
Είναι ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες και γι' αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Στη συνέχεια χαρακτήρισε φαβορί την ομάδα του Ρούβα : «Ο Ρούβας είναι το φαβορί γιατί είναι πρωταθλητές, αλλά αυτό δεν φτάνει μόνο. Είναι ένα ματς. Δεν είναι πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Πάντα στον αθλητισμό υπάρχει ένα φαβορί. Δεν πρέπει να στεκόμαστε τι κάναμε πριν αλλά τι κάνουμε τώρα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Είναι διαφορετικό παιχνίδι.
Το πρώτο που προκαλεί ένας ημιτελικός είναι μια μεγάλη κινητοποίηση και φιλοδοξίες. Όλοι μας έχουμε μπει σ΄ ένα κοινό δρόμο για να φτάσουμε εδώ και, όταν φτάνεις σ΄ ένα ημιτελικό, καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν θέλει να χάσει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αφιερώσουμε την νίκη στον κόσμο μας», τόνισε ο κόουτς και συνέχισε: «Έχουμε, όμως, το πρόβλημα πως παίζουμε με τον πρωταθλητή του 10ου ομίλου και πρέπει να μπούμε άμεσα στις υποχρεώσεις του ματς. Αυτό έχει να κάνει με τη τακτική, όμως το σημαντικότερο είναι το κίνητρο. Έχουμε εμπιστοσύνη. Ελπίζουμε να γίνει μια γιορτή για το ποδόσφαιρο, να δούμε ένα θέαμα και να κερδίσουμε εμείς. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, να είμαστε πεπεισμένοι για την κάθε λεπτομέρεια, γιατί οι μεγάλοι αγώνες κρίνονται σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αυτό που θέλουμε είναι να εξαρτηθεί το παιχνίδι από τα δικά μας πόδια.
Θεωρώ πως είναι αναγκαίο να έχει η ομάδα μου τη δική της προσωπικότητα και πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να το κάνουμε. Γι΄ αυτό θέλω να γίνει ξεκάθαρο πως έχουμε την απόλυτη ανάγκη να κερδίσουμε. Και όταν υπάρχει η λέξη ανάγκη ενδιάμεσα μπορείς να βρεις δυνάμεις και αναπνοές παραπάνω και προπάντων δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπεις την χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θα έρθουν στο γήπεδο να μας δουν».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr