Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

27/3/11

Στο 95΄ ο Παϊσανίδης το 1-1

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ιεράπετρα F.C. έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίες στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με «ήρωα» τον Γιώργο Παϊσανίδη. Οι Κρουσσανιώτες προηγήθηκαν με πέναλτι του Πουλάκη στο 84΄ στο οποίο υπέπεσε ο Μαστοράκης. Ο αριστερός μπακ της Ιεράπετρας μάλιστα δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε κάτι που είχε συμβεί και με τον Μακατουνάκη στο 70΄ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με δέκα.

Στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να ταλαιπωρούν την μπάλα με αποτέλεσμα το 0-0 του ημιχρόνου να έρχεται φυσιολογικά. Στην επανάληψη η Ierapetra f.c. ήταν καλύτερη και είχε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ όμως στο 84΄ έγινε το 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα για να «λυτρώσει» την Ιεράπετρα ο Παϊσανίδης με κεφαλιά στο 95΄ μετά από καλό χτυπημένο φάουλ του Χατζάκη

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr