Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

2/4/11

Ελπίδες σωτηρίας ο Αετός Ανωγείων

Μόνο αδιάφορο δεν αφήνουν τον Νίκο Δεδελετάκη τα αποτελέσματα που ζητά ο Αετός Ανωγιών αύριο Κυριακή.
«Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει τις ελπίδες σωτηρίας. Οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρότατα υπ’ όψιν, όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό μας», τόνισε σχετικά ο πολύπειρος τεχνικός Νίκος Δεδελετάκης μιλώντας στο επίσημο Blog της ομάδας και πρόσθεσε:
«Θα απαιτηθούν, μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και ηρεμία από την πλευρά μας, προκειμένου να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αμυντική θωράκιση του Αετού. Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τα παιδιά να επιδεικνύουν έντονη διάθεση για προσφορά στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε. Όμως οι 4 απόντες (3 μικροί) δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα».

Ierapetra f.c.-Ρούβας, Ακρίτας -Επισκοπή στις 20 Απριλίου


Πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΟ η κλήρωση των επόμενων φάσεων των Κυπέλλων ΕΠΣ, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις στις κατά τόπους Ενώσεις. Οι ομάδες της Κρήτης συγκροτούν τον 9ο όμιλο. Στα πλαίσια της β' φάσης, σύμφωνα με την κλήρωση, στις 20 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 16:30, θα γίνουν τα παιχνίδια Ierapetra f.c.-Ρούβας και Ακρίτας-Επισκοπή. Στις 4 Μαΐου, στον άτυπο τελικό Κρήτης,

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr