Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

23/6/11

Γενική Συνέλευση με θετικά και αρνητικά


Παρότι δεν είχε και πάλι την αναμενόμενη προσέλευση κόσμου, έλαβε χώρα τελικά η Γενική Συνέλευση της Ιεράπετρας F.C. με τα μηνύματα που βγήκαν να είναι θετικά και αρνητικά . Ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν λίγο περισσότερος από την πρώτη συνάντηση με την διαδικασία όμως να προχωράει κανονικά και τα θέματα τέθηκαν προς συζήτηση. Ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε ήταν το πρώτο πράγμα που ειπώθηκε και τα συμπεράσματα είχαν θετικό πρόσημο.
Στον οικονομικό τομέα η διαχείριση που έγινε πάρα τις δυσκολίες που υπήρχαν ήταν επιτυχημένη χωρίς να υπάρχει σημαντικό άνοιγμα.
Για τον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου τα δεδομένα θα είναι τα ίδια και δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε θα γίνει το υπερβολικό άνοιγμα αλλά ούτε και θα μειωθεί σε σχέση με πέρυσι.
Το σίγουρο είναι ότι με αυτά τα οικονομικά δεδομένα η Ιεράπετρα θα διατηρηθεί σε ψηλό επίπεδο και με τις προσθήκες που θα γίνουν θα πάει για μια καλή θέση, με κάποιες επαφές να έχουν γίνει ήδη με ποδοσφαιριστές που είναι από την Ιεράπετρα και αγωνίζονται σε διάφορες ομάδες της Κρήτης.
Τα άτομα που θα συγκροτήσουν το συμβούλιο θα είναι περίπου τα ίδια με πέρυσι με τις αλλαγές να είναι λίγες και από αύριο θα ξεκινήσουν οι εγγραφές μελών για να δημιουργηθεί αυτό που λέμε όλοι «λαϊκή βάση». Ανάλογα με τα πόσα μέλη θα γραφτούν θα ανεβαίνουν και κατακόρυφα οι στόχοι της ομάδας με τον στόχο να είναι να φτάσουν πάνω από 300 τα μέλη.

Μετά το τέλος της συνέλευσης μεταφέραμε τον κύριο Χρυσό κάποια ερωτήματα Ιεραπετριτών οι ποιοι ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας.Ακούστε τις απαντήσεις που μας έδωσε ο πρόεδρος του Δ/Σ της Ιεράπετρας Π.Σ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr