Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

5/4/11

«Ήταν μια κακή ημέρα»

Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω και μπορεί για την Ierapetra f.c. το ματς με τον ΑΕΤΟ να άφησε συναισθήματα στενοχώριας, όμως κανείς δεν μπορεί να μείνει σ΄αυτό, καθώς οι αγωνιστικές τρέχουν.
Στο επίκεντρο βρίσκεται πλέον το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΡΟΥΒΑ στο Βουζουνεράκειο την ερχόμενη Κυριακή και το σύνθημα της ανασύνταξης έχει ήδη δοθεί.
Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ως στόχο να σηκώσουν άμεσα…. κεφάλι, κοιτώντας να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αναμέτρηση με τον ΡΟΥΒΑ.
Όπως έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις, το ματς αυτό «ήταν μια κακή ημέρα» και πρέπει να δείξουν στο επόμενο παιχνίδι ότι μπορούν.
Η προετοιμασία ξεκίνησε από σήμερα, με τον Νίκο Δεδελετάκη να περιμένει και επί του αγωνιστικού να δει την κατάσταση κάποιων παικτών. Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί κατά πόσο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηρό ο Μάνος Δασκαλάκης που τον ταλαιπωρεί τώρα και 10 ημέρες.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων