Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

12/3/11

Τα αποτελέσματα της Α΄ κατηγορίας του Σαββάτου

Κόρφος Ελούντας-ΑΟΑΝ 1-1 50΄ Ζανταλής, 81΄ Καρνιάτης

Ιεράπετρα Κ18-Ιεράπετρα Κ21 1-2 45΄ Ψαριανός, 53΄ Θ. Πετάσης,
73΄ Τζιρβελάκης.

ΑΟ Κριτσάς-ΑΕ Λακωνίων 1-2 15΄ Νικολακόπουλος, 48΄ Δέλλιος,
85΄ Τραυλός

Στοιχείο η δύναμη


Το στοιχείο της δύναμης κρίνει απαραίτητο για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Γιούχτα ο κόουτς της Ierapetra f.c. Νίκος Δεδελετάκης. Στη σημερινή συνέντευξη στο blog της ομάδας μας, τόνισε ότι πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση και πρέπει όλοι να δώσουν το 100%.
«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που στον πρώτο γύρο, ήταν από τις καλύτερες που πέρασαν από δω και μας είχε κερδίσει 2-0. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας και πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι κανόνας αυτό για μας. Η Ierapetra f.c. έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Έτσι αντιμετωπίζουμε και αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δυνατοί , γιατί εκεί θα κριθεί. Ο Γιούχτας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος πιθανόν να μην είναι καλός, όπως στα περισσότερα γήπεδα εξαιτίας της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών», τόνισε αρχικά για το παιχνίδι και πρόσθεσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά μας.».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr