Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

18/2/11

Μια "γροθιά" οι ομάδες της Κρήτης

Σημαντική συνάντηση στα Ανώγεια όλων των προέδρων του 10ου ομίλου του περιφερειακού. Κοινή γραμμή "πλεύσης".
Σημαντικής σημασίας συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στα Ανώγεια, ανάμεσα στους 13 προέδρους των ερασιτεχνικών σωματείων του 10ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να προκύψει μια κοινή γραμμή στη διεκδίκηση πολλών αιτημάτων που έχουν τα σωματεία και που άπτονται κυρίως με τη βιωσιμότητα τους. Μάλιστα πρόεδρος αυτή της επιτροπής διεκδίκησης εξελέγη ομόφωνα, ο "οικοδεσπότης" της συνάντησης αυτής Πατέρας Ανδρέας Κεφαλογιάννης.
Τα αιτήματα των ομάδων του 10ου ομίλου δεν διαφοροποιούνται σε καμία περίπτωση από τα αιτήματα που ήδη έχουν αποστείλει στα αρμόδια όργανα οι ομάδες των υπολοίπων 9 ομίλων. Βασικότερα αιτήματα των ερασιτεχνικών σωματείων είναι:
1. Η άμεση καταβολή των επιχορηγήσεων των περιόδων 2008-2009/2009-2010 και καταβολή της φετινής επιχορήγησης μέχρι το τέλος της περιόδου.
2. Η απαλλαγή των σωματείων από την πληρωμή διαιτητών και λοιπών παραγόντων του εκάστοτε αγώνα.
3.Η κατάργηση χρηματικών ποινών από κάρτες.
4.Η μείωση κατά 50% λοιπών προστίμων και παράβολου έφεσης.
5.Η επαναφορά τρόπου πληρωμής μετακινήσεων των ομάδων.
6.Η εκπροσώπηση των ομάδων στην επιτροπή πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής.
7.Η κατάργηση τηλεοπτικών μεταδόσεων αγώνων Σούπερ Λιγκ την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών του περιφερειακού.

Εκείνο που τονίζει, ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων είναι το γεγονός ότι μπόρεσαν όλοι οι πρόεδροι του κρητικού ομίλου να βρεθούν μεταξύ τους και να πράττουν πλέον συντονισμένα, σαν σωματεία και σαν ενότητα της Κρήτης.

Τις προσεχείς μέρες οι ομάδες των 9 ομίλων του περιφερειακού πρωταθλήματος θα έχουν συνάντηση στο Βόλο εκεί όπου λόγω απόστασης δεν θα είναι η επιτροπή του κρητικού ομίλου. Παρόλα αυτά θα υπάρξει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση των σωματείων της Κρήτης για όλα τα τεκταινόμενα.

ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ: Η ισχύς εν τη Ενώσει

Ο Πρώτος σκόρερ της Ιεράπετρας, Κώστας Δεδελετάκης απευθύνει έκκληση στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.
Για το θέμα αυτό ο 31χρονος επιθετικός τόνισε τα εξής: « Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα μετά την συγχώνευση της Αναγέννησης, ΟΦΙ , ΑΣΙ και πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Τους θέλουμε κοντά μας και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος οι «νερατζούρι» την Κυριακή παίζουν στα Χανιά με τον Ακρίτα και το μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Νίκο Δεδελετάκη είναι ο Μανώλης Σκύβαλος, ο οποίος προέρχεται από τράβηγμα στο δικέφαλο. Η Ιεράπετρα χρειάζεται το τρίποντο σε αυτόν τον αγώνα για να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

ΦΩΣ TΩΝ ΣΠΟΡ 18-2-2011

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr