Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

18/5/11

Αναχώρησε αποφασισμένη να επιστρέψει με νίκη

Τη δίψα που έχουν για να κατακτήσουν την νίκη εξέφρασαν για ακόμα μια φορά οι παίκτες της Ιεράπετρας κατά την αναχώρησή τους για την Αθήνα. «Οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω», τόνισε ο Κώστας Δεδελετάκης, «έχουμε καλές πιθανότητες για την νίκη», είπε ο Αλευράς.
Αναλυτικά τα λόγια τους κατά την αναχώρηση της ομάδας σήμερα 7:00 μ.μ.:

Μεγαλύτερο το κίνητρο
«Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε προημιτελικούς κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Μαστοράκης.

Δύσκολο παιχνίδι
Από την πλευρά του ο κόουτς επισήμανε: « Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Ο Αιολικός είναι μία μαχητική ομάδα, και έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιγνίδι μας και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την νίκη

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr