Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

29/3/11

Ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:00 στα γραφεία του Ηροδότου.


Τις τελικές τους αποφάσεις για τα ζητήματα που απασχολούν, με κυριότερο το οικονομικό, θα πάρουν σήμερα τα σωματεία της Κρήτης, σε συνάντηση που έχει συγκαλέσει ο εκπρόσωπος στο συντονιστικό όργανο και πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:00 στα γραφεία του Ηροδότου. Όπως ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης τόνισε σε δηλώσεις του την Κυριακή, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση που είχαν οι ομάδες του Περιφερειακού από την ΕΠΟ και την Πολιτεία ενώ η αποχή δεν προχώρησε, υπό το καθεστώς απειλών από πλευράς ΕΠΟ για μηδενισμούς όσων ομάδων δεν κατέβουν να αγωνιστούν! Πλέον θέμα αποχής δεν τίθεται, αλλά οι κρητικές ομάδες θα προσπαθήσουν ενωμένες να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Μάλιστα το ζήτημα θα πάρει πολιτικές διαστάσεις, αφού μετά τη σημερινή συνάντηση και τις αποφάσεις που θα παρθούν, θα γίνει στη συνέχεια μία ευρύτερη σύσκεψη όπου θα κληθούν οι πρόεδροι των Ενώσεων, οι βουλευτές, ο Περιφερειάρχης και άλλοι φορείς προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματα των σωματείων.

Την αδικία την έχουν ζήσει πολύ στο πετσί τους οι κρητικές ομάδες από τα όργανα της Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια. Έχει φτάσει να τους κράζει και ο παπά-Ανδρέας από τα Ανώγια. Να τους φωνάζει Λαμόγια και να κάνει λόγο για απατεωνιές και βρομιές , βάζοντας στο ίδιο σακί την ΕΠΟ και τη ΓΓΑ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr