Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

11/8/11

Ο αγώνας των ομάδων της Δ’ Εθνικής ξεκινά από το Αρκάδι


Tην Τετάρτη στην Τύλισο, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, να είχαν τον πρώτο λόγο και ρόλο, ωστόσο, στη συνάντηση που ακολούθησε στην συνέχεια, μεταξύ των προέδρων της Δ’ Εθνικής αλλά και του προέδρου της ΕΠΣΡ Γιώργου Σταράκη (ήταν και ο Τζώρτζογλου αλλά έφυγε νωρίς λόγω του δείπνου που ακολούθησε), έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα των ομάδων που θα πάρει σάρκα και οστά στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στο Αρκάδι, στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Αυγούστου.
Οι μεγάλες αλλαγές που προσπαθεί να φέρει η ΕΠΟ, τα χρωστούμενα, τα τσουχτερά πρόστιμα αλλά και το “πούλημα” που έγινε πέρυσι από ορισμένους συλλόγους άλλων ομίλων, που στήριξαν τον Πιλάβιο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είχαν τον πρώτο λόγο και γι’ αυτό αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης. Μάλιστα

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr