Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

21/3/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα πράγματα και η προετοιμασία μας για τον τελικό κυπέλου ΕΠΣΛ που είναι την Τετάρτη 23/3 δεν μας επιτρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε ,αλλά η ανηθικότητα της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ,γιατί για ανηθικότητα πρόκειται, όταν ένα μέσο ενημέρωσης ψεύδεται προσβάλλοντας ανθρώπους με ήθος και προσφορά. Για ανηθικότητα πρόκειται να μας θυμάστε μόνο όταν παίζουμε με ομάδες της αρεσκείας σας ,ξεχνώντας τους πολλούς συνδρομητές-αναγνώστες σας από την πόλη μας, που δεν ζητάνε τίποτα παραπάνω από αντικειμενικότητα. Πότε κύριοι ο ποδοσφαιριστής μας Κ. Δεδελετάκης έδειξε απαράδεχτη συμπεριφορά, βρίζοντας και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες όπως γράφετε (φύλλο 3171 σελ. 14) ;Είναι απαράδεχτη συμπεριφορά ένας ποδοσφαιριστής μαχητής όπως είναι ο Δεδελετάκης με παραστάσεις Α΄ Εθνικής και πρωταθλήματα εξωτερικού ,ένας ποδοσφαιριστής που είναι έτοιμος να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ στην Δ΄ Εθνική ,να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του; Λοιπόν εφόσον δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μην ξανά ασχοληθείτε με τους ποδοσφαιριστές μας και γενικότερα με την ομάδα μας ,δόξα τον θεό το Ηράκλειο έχει πολλά χωριά και αρκετές συμπαθείς κατά τα άλλα ομάδες και το φύλο σας μπορεί να γεμίσει άνετα. Άρα την Λασιθιώτικη ομάδα δεν την χρειάζεστε και μάλλον δεν χρειάζεστε και τους αναγνώστες από αυτήν την πόλη και από αυτόν τον νομό γενικότερα για να συμπεριφέρεστε έτσι.
Εννοείτε ότι με την ομάδα του Πατούχα ,δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια . Θα θέλαμε να ενημερώσουμε μόνο τον αξιόλογο προπονητή κ. Λ Καργιωτάκη ότι οι ομάδες της Ιεράπετρας έχουν ενωθεί και μπορεί να ενημερωθεί από τα αρμόδια δικαστήρια γι αυτό .Είναι στην διάθεσή του ο φάκελος ενοποίησης και τα στοιχεία του νομικού μας για την ενημέρωση του ώστε να μην εκτίθεται στις συνεντεύξεις του.
Συγνώμη για την μακροσκελή μας ανακοίνωση αλλά τα λόγια όταν σε πνίγει το δίκιο γίνονται <<ποταμός>>. Τέλος περιμένουμε τον κόσμο μας στον τελικό της Τετάρτης με τον ΑΟΑΝ (15.30 στάδιο Π.ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ)και ελπίζουμε με την δυναμική ,κόσμια παρουσία του να γίνει ο δωδέκατος παίκτης μας.
Το Δ.Σ της
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr