Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

24/6/11

Αποκαλυπτική δήλωση Στέφανου Βορδώνη


Ο Στέφανος Βορδώνης όντας περσινό μέλος της διοίκησης Ιεράπετρα F.C. προχώρησε σε μια πολύ αποκαλυπτική δήλωση στην «ΑΝΑΤΟΛΗ» με την οποία προσκαλεί όλους όσους θα θελήσουν να κάνουν μια καλύτερη δουλειά και να αναλάβουν ή να μπουν ή να συμμετέχουν στην ομάδα να το κάνουν και αν υπάρξει προοπτική, αυτός και το συμβούλιο θα τους ακολουθήσει φτάνει όμως να υπάρχει σοβαρή φιλοδοξία και υπευθυνότητα. Αλλά όπως λέει ο κ. Βορδώνης όλα όσα έχουν γίνει είναι υποθετικά και κανένας δεν έκανε μια σοβαρή κίνηση με προτάσεις και όραμα κάτι που αποδείχθηκε σε όλες τις συνελεύσεις που έγιναν.

«Εάν υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, γνώσεις, εμπειρία και τις φιλοδοξίες να αναλάβουν ή να συμμετάσχουν στην ομάδα της Ιεράπετρας, εγώ θα γίνω ο 10ος και θα πάω μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, οι οποίοι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και ποτέ δεν έκλεισαν τη πόρτα σε κανέναν, φτάνει να εμφανιστεί κάποιος που θα θέλει πραγματικά να ασχοληθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Εγώ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει δει κανέναν με προτάσεις και επίσημα να έχει δηλώσει κάτι. Το μόνο που διαπιστώνω συνέχεια είναι ανώνυμα και ανεπίσημα σενάρια, ποτέ δεν έχω χάσει συμβούλιο της Ιεράπετρας -εκτός του διάστημα που έλλειπα εκτός Ελλάδας για επαγγελματικές υποχρεώσεις- και δεν έχω δει κανέναν να έρθει να μας πει κάτι, έχουμε πέσει στην παγίδα ελαχίστων, οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι να δημιουργούν τεράστια θέματα με μικρή υπόσταση. Ας έρθουν να το συζητήσουμε και να τα βρούμε είμαστε ανοιχτοί σε όλα, αλλά αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr