Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

20/4/11

Στον τελικό Κρήτης η Ierapetra f.c.


Η Ιεράπετρα κέρδισε 2-1 τον Ρούβα για το κύπελλο Ερασιτεχνών παίρνοντας έτσι εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη αν και δεν ήταν το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον νταμπλούχο Ρούβα κατάφερε να περάσει άνετα στον τελικό του κυπέλλου Κρήτης πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να πιάσουν στον ύπνο τους Μεσσαρίτες με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 2-0 μόλις στο 28ο λεπτό.
Η Ιεράπετρα πήρε το προβάδισμα μόλις στο 12' με γκολ του μόνιμου σκόρερ Κώστα Δεδελετάκη. Ο υψηλόσωμος επιθετικός τροφοδοτήθηκε από τον Τοψιδέλη και με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 28΄ ο Δεδελετάκης από εκτελεστής έγινε δημιουργός δίνοντας την πάσα στον Σκύβαλο που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ της Ιεράπετρας, ο Ρούβας μείωσε σε 2-1, δύο λεπτά αργότερα.
Ο Χατζηγιαννάκης βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον Σταυρουλάκη να δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα. (προηγουμένως είχε γίνει φάουλ στον τερματοφύλακα Αλευρά πράγμα που ο διαιτητής του αγώνα Σταυρουλάκης αγνόησε )!! Ο Γουργιώτης ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε με την δεύτερη κάνοντας το 2-1.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr