Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

10/4/11

Α’ ΕΠΣΛ: Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής

Σάββατο
ΑΟ Κριτσάς-ΑΕ Νεάπολης 5-1 1΄, 19΄, 23΄ Βάρδας, 50΄ Μαυράκης, 59΄ Βάρδας- 85΄ Μαρκάκης

Ιεράπετρα Κ18-Νίκη Σητείας 0-3 2΄ Καβουσανός, 24΄, 56΄Λιλιμπάκης

ΑΠΕ Δράκος Λιμνών-ΠΑΟ Κρούστα 0-5 16΄ Χαβάκης, 23΄, 35΄ Σγουρός, 48΄ πεν Χαβάκης, 89΄ Σγουρός

Κυριακή
ΑΟ Βραχασίου-Ιεράπετρα Κ21 2-0
Με γκολ των Ζύφη και Παπαδόπουλου, στο 80' και το 90' αντίστοιχα, ο ΑΟ Βραχασίου πήρε δύσκολα τη νίκη κόντρα στην Ιεράπετρα Κ21.

ΑΟΑΝ-ΑΟ Τουρλωτής 6-0
Ο Μαραγκός στο 5’ άνοιξε το σκορ, στη συνέχεια ακολούθησε ο Φαγάς στο 28’, για να κλείσει το ημίχρονο με γκολ του Σταυρακάκη στο 44’. Ο Σταυρακάκης πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο 55’ και το 68’, ενώ το έκτο γκολ πέτυχε ο Χαβάκης στο 85’.

Πύργος Καλού Χωριού-ΑΟΣ Κουτσουρά 1-1
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39’ με τον Δασκαλάκη, για να ισοφαρίσει στο 90’ ο Ψύλλος με πέναλτι.

Δόξα Μύθων-ΑΕ Λακωνίων 2-1
Στο 90’ η Δόξα νίκησε τα Λακώνια με γκολ του Γ.Αγγελάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 21’ με τον Λιλάι και είχε ισοφαρίσει ο Μαριανάκης για τους Λακωνιώτες στο 58’.

Πρωταθλητής ο Ρούβας!

Και μαθηματικά εξασφάλισε τον τίτλο ο Ρούβας μετά τη νίκη του στο Λασίθι ενώ "χαμός" γίνεται για μια θέση στην κατηγορία. Η ομάδα της Γέργερης κέρδισε 1-0 την Ιεράπετρα με σέντρα σουτ του Γουργιώτη κατακτώντας και τυπικά το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Νίκη που ισοδυναμεί με μισή παραμονή πέτυχε το Ρέθυμνο κερδίζοντας στις Αρχάνες τον Γιούχτα με 1-0 και πλέον θέλει έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία του.

Ο Ακρίτας μετά την ήττα του στις Ασίτες πολύ δύσκολα θα προλάβει την παραμονή ενώ όλα δείχνουν ότι θα παιχτεί μια θέση ανάμεσα σε Πατούχα, Αετό Ανωγείων με την ομάδα της Βιάννου να έχει ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ιεράπετρα - Ρούβας 0-1
Γιούχτας - Ρέθυμνο 0-1
Ασίτες - Ακρίτας 2-0
Πανακρωτηριακός - Πατούχας 0-0
ΠΟΑ - Ηρόδοτος 2-0
ΠΑΟΚ - Αετός Ανωγείων 0-0

Ο Νίκος Δεδελετάκης για το ματς της ομάδας του, με τον πρωτοπόρο Ρούβα:


"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που εκτός από την ήττα από τον ΠΟΑ δεν έχει άλλη ήττα στον 2o γύρο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα"!

Για το αν υπάρχει διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα από το περσινό:

"Υπάρχουν πολλές διαφορές! Είναι λιγότερες οι ομάδες και είχαμε μεγάλα κενά διαστήματα. Περνούσαν ακόμη και 2 ή 3 αγωνιστικές για να παίξουμε. Χάναμε τον ρυθμό μας και βγαίναμε εκτός προγράμματος".

Για το αν η κρίση επηρέασε τον 10ο όμιλο:

"Φυσικά! Πέρσι είχε μεγαλύτερη ποσότητα και καλύτερη ποιότητα παικτών. Φέτος, η κρίση επηρέασε το ποδόσφαιρο. Το υλικό είναι μέτριο. Ένας ποδοσφαιριστής ζητάει περισσότερα χρήματα για να αφήσει το σπίτι του και να έρθει στην Κρήτη. Και είναι λογικό, οι κινήσεις να ήταν λιγότερες από τις ομάδες".

Για τη μάχη της παραμονής:

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν περιμένω θεαματικές αλλαγές. Πιστεύω πως αυτή η σειρά θα είναι και στο τέλος. Δηλαδή θα υποβιβαστεί ο Ακρίτας και ο Αετός Ανωγείων. Για τον Πανακρωτηριακό το ξέρουμε καιρό. Δεν πιστεύω στην έκπληξη. Δεν νικούσαν τόσες αγωνιστικές και θα νικήσουν τώρα; Για τον Αετό Ανωγείων για παράδειγμα, έχει 2 ματς εκτός έδρας και θα είναι δύσκολα. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα.

Για τη μάχη του Ρούβα και της Επισκοπής:

"Επισκοπή και Ρούβας ήταν σχεδόν ίδιες ομάδες. Απλώς, ο Ρούβας είχε περισσότερες λύσεις. Ο πάγκος του ήταν καλύτερος. Μπορούσε να αναπληρώσει τον βασικό παίκτη. Η Επισκοπή υστερούσε σε αυτό το κομμάτι"!

Για το που χάθηκε η άνοδος για την Επισκοπή:

"Μετά το παιχνίδι με τον Ρούβα, η Επισκοπή τα παράτησε και είχε κακή ψυχολογία. Νόμιζαν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα εκεί. Όμως έκανε λάθος. Είχε πολύ δρόμο ακόμη και μπορούσε να ξαναπεράσει στην κορυφή".

Για το αν μπορεί ο Ρούβας να κάνει μια καλή πορεία στην Γ εθνική ;

"Τα Χανιά ήταν πιο ολοκληρωμένα σαν ομάδα και πέρσι ανέβηκαν. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Ρούβα. Δεν είναι Χανιά! Δεν διαθέτει γήπεδο, ούτε εγκαταστάσεις. Θέλει περισσότερα πράγματα για να πας καλά στην Γ εθνική. Θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να γίνουν πολλές κινήσεις το καλοκαίρι".

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr