Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

15/12/11

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ!!


Στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αν και προηγήθηκε  με 1-0 έχασε στο τέλος από τον ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ με σκορ 2-1.Ο επαναληπτικός θα γίνει στο στάδιο Π.Βουζουνεράκης την τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.
Το σκληρό παιχνίδι δεν έδωσε το δικαίωμα σε όσους ήθελαν να παίξουν μπάλα, να το κατορθώσουν με τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα της ομάδας του Κουτσουρά  να δίνουν και να παίρνουν, με τον διαιτητή να εμφανίζεται αρκετά επιεικής κάτι που εξόργισε τους παίχτες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Οι δυσκολίες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στη φετινή περίοδο θα είναι περισσότερες για έναν ακόμα λόγο!  όλες οι ομάδες του τοπικού θα θέλουν να μας κερδίσουν και να αποδείξουν ότι ίσως και να είναι καλύτεροι. Θα τα δίνουν όλα με πολύ υψηλό κίνητρο. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον έξτρα για μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με πιο υψηλό κίνητρο από τον αντίπαλο για να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr