Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

15/3/11

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις 3.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα. Ο Τοψιδέλης ακλούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το επόμενο ραντεβού έχει προγραμματιστεί αύριο στις 3.30 μ.μ.

Πάει ολοταχώς για "λουκέτο" το Περιφερειακό

Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο αποχής στο περιφερειακό πρωτάθλημα! Αυτή η σκέψη, που είχε εκφραστεί προ καιρού, έχει πλέον τεθεί στο τραπέζι από το συντονιστικό όργανο των ομάδων, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την Πολιτεία και την ΕΠΟ. Το γεγονός ότι η Πολιτεία κωφεύει στα προβλήματα των σωματείων, και οι απλά... καλές προθέσεις της ΕΠΟ να στηρίξει αλλά χωρίς να έχει τη δυνατότητα να δώσει λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα οδηγούν στη διακοπή του Περιφερειακού.
Σήμερα θα σταλεί στην ΕΠΟ κείμενο με τα αιτήματα των ομάδων, στο οποίο θα υπογράφεται η πρόθεση για αποχή. Έπειτα θα περιμένουν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και θα παρθεί η τελική απόφαση, με τις απόψεις πάντως να διίστανται, αν η αποχή γίνει αυτό το σαββατοκύριακο ή το επόμενο.
Το μεγάλο "αγκάθι" για τα σωματεία είναι ότι η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τις επιχορηγήσεις των προηγούμενων ετών που δεν έχουν δοθεί και γίνεται λόγος μόνο για τη φετινή επιχορήγηση. Επίσης, τα σωματεία ζητούν να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας και μετακινήσεων, όπως και τα πρόστιμα.

Ενωμένη η Κρήτη

Τα σωματεία της Κρήτης είναι ενωμένα στο θέμα των διεκδικήσεων και αυτό φάνηκε από μια συνάντηση που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη. Οι εκπρόσωποι των ομάδων του Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Ηροδότου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο οποίος έχει εκλεγεί ως εκπρόσωπος του 10ου ομίλου στο συντονιστικό όργανο Δ’ Εθνικής.
Σε αυτή τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις συναντήσεις με τους φορείς και συζητήθηκε το ενδεχόμενο αποχής, ενώ τηλεφωνικώς ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα σωματεία του Περιφερειακού σε Χανιά, Ηράκλειο και Λασίθι. Και τα 13 σωματεία αποφάσισαν ομόφωνα να συμμετέχουν στην αποχή, εφόσον οριστικοποιηθεί για όλους τους ομίλους της Ελλάδας.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr