Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

8/5/11

Δεδελετάκης - Ηρόδοτος ३-1


Μια χρονιά με πολλές περιπέτειες και αλλαγές ολοκληρώθηκε σε ότι αφορά το πρωτάθλημα για την Ιεράπετρα, η οποία επικράτησε του Ηροδότου στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» με σκορ 3-1 και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Οι πολλοί «πιτσιρικάδες» που χρησιμοποίησε ο Νίκος Δεδελετάκης έδωσαν μια άλλη νώτα στην αναμέτρηση και με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λασιθίου έφτασε στο τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και κάποιες καλές φάσεις με πιο κλασική το δοκάρι του Χατζηανδρέου. Μια καλή ευκαιρία είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Κοντοζή στο 45΄ για να κλείσει το ημίχρονο χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη οι Ιεραπετρίτες έπαιξαν καλύτερα με σωστή ανάπτυξη και τακτική φτάνοντας στο γκολ στο 64΄ με τον Δεδελετάκη μετά από έξοχη πάσα ασίστ του 15χρονου Γιάννη Χρυσοφάκη.

Οι Αλικαρνασώτες ισοφάρισαν στο 70΄ με το γκολ του Κοζυράκη όμως τρία λεπτά μετά πάλι ο Δεδελετάκης από ασίστ του Χατζηανδρέου αυτή την φορά έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Ιεράπετρα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας φέτος ο Γιώργος Παισανίδης στο 90΄ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή.

IERAPETRA F.C: Ταρτάλας, Γ. Χρυσοφάκης, Μαστοράκης (46’ Γκινής), Κουγιουμουτζάκης, Χατζάκης, Τζελέπης, Παισανίδης, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης (88’ Μίγγας), Μπαριτάκης (57’ Τσαμπανάκης), Ι. Χρυσοφάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Κοζυράκης, Μαυρίδης, Μαγάκης, Καραφωτιάς, Παπαδάκης, Μωραίτης, Χατζής (74’ Καρλής), Δροσάκης (86’ Ανδρεαδάκης), Κοντοζής, Μπαλάφας (79’ Ατσαλής).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr