Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

16/3/11

Απόφαση Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής



Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να ορίσει, ως όφειλε, τα ματς της αγωνιστικής της 20/3/2011. Επιπλέον, σε συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των σωματείων Δ΄ Εθνικής, αποφάσισε να θέσει το ζήτημα της αποχής τους από το πρωτάθλημα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή 18/3/2011.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ,ότι παραλάβαμε τα εισιτήρια του τελικού κυπέλου ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ που θα γίνει την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 15.30 στο στάδιο Π. Βουζουνεράκης μεταξύ της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC και του ΑΟΑΝ. Τα εισιτήρια είναι στην διάθεση των φιλάθλων μας .Η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνετε απαραίτητη ώστε το κύπελλο ΕΠΣΛ να έρθει στην πόλη μας και η πρώτη χρονιά της ενωμένης μας ομάδας να συνοδευτεί με ένα τόσο σημαντικό τίτλο.

Σημεία πώλησης VODAFONE - ζαχαροπλαστείο TARTOUFO -cafe CHOCOLISIOUS - AGROPOLIS - NISSAN.

Το ΔΣ της
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

Μείωση στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής από την σεζόν 2012-2013

Στόχος είναι την μεθεπόμενη σεζόν (2012-13) να γίνει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με 23 ομάδες.
Η αναδιάρθρωση της Γ` Εθνικής (Football League 2) ήταν το κύριο θέμα συζήτησης , στη γενική συνέλευση της κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Στόχος είναι τη σεζόν 2012-13 να δημιουργηθεί σταδιακά πρωτάθλημα 23 ομάδων. Αρχικά ανάμεσα στις προτάσεις που θα κατατεθούν στην ΕΠΟ για το μέλλον της κατηγορίας είναι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να παιχθεί σε δύο ομίλους, όπου θα υποβιβαστούν εννέα ομάδες από κάθε όμιλο και θα ανέβουν πέντε από τη Δ` Εθνική.
Από εκεί και πέρα, σε τρία χρόνια θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω μείωση των ομάδων, ώστε το πρωτάθλημα στην τελική του μορφή να έχει έναν όμιλο των 20 σωματείων, καθώς επίσης και να υπάρξει εγγυημένος προϋπολογισμός για τα σωματεία που μετέχουν στην κατηγορία, που θα φτάνει τις 100.000 ευρώ.

Αναβάλλεται για την επόμενη αγωνιστική η αποχή στο Περιφερειακό

Την Τετάρτη θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την αποχή στη Δ’ Εθνική, με τη συντονιστική επιτροπή να περιμένει και το ΔΣ της ΕΠΟ. Ήδη οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής έχουν στείλει στην ΕΠΟ εγγράφως τα αιτήματά τους, τα οποία θα συζητηθούν από το ΔΣ το οποίο θα συνεδριάσει την Τετάρτη. Παράλληλα, θα έχουν συγκεντρωθεί και οι αιτήσεις αποχής από τις ομάδες, με τη συμμετοχή να κυμαίνεται σε υψηλά ποσοστά, και ως το βράδυ της Τετάρτης θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων, με την αποχή να αναβάλλεται για την επόμενη αγωνιστική, με τα παιχνίδια της Κυριακής να διεξάγονται κανονικά.
Ανάμεσα στα αιτήματα που έχουν αποσταλεί στην ΕΠΟ προς συζήτηση, είναι η μείωση του εξοδολογίου της διαιτησίας, ο ορισμός παρατηρητών διαιτησίας από την τοπική Ενωση και τα έξοδα του παρατηρητή αγώνα να καλύπτονται από την Ομοσπονδία, να μειωθούν κατά 50% οι τιμές των προστίμων για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής (καθώς το ίδιο ποσό που επιβάλλεται σε ομάδα Super League, επιβάλλεται και σε μια ερασιτεχνική), καθώς και η μείωση του παραβόλου έφεσης, το οποίο ανέρχεται στα 700 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση τα σωματεία είναι αποφασισμένα να προβούν σε κινητοποιήσεις και για την αδιαλλαξία και αδιαφορία της ΓΓΑ προς τα προβλήματά τους. Και μετά το ΔΣ της ΕΠΟ θα υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δέκα ομίλων και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: www.onsports.gr

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr