Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

21/6/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια δύσκολη χρονιά τελείωσε, μια χρονιά που εμείς το Δ.Σ που ασχοληθήκαμε με την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Π.Σ και ο κόσμος που πίστεψε σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για το ποδόσφαιρο κάναμε την προσπάθεια μας ξεπερνώντας τις περισσότερες φορές τους εαυτούς μας . Μιλάμε βέβαια για μια πετυχημένη χρονιά με πολλές διακρίσεις και αναγνώριση από όλη την Ελλάδα . Επίσημα χείλη και άνθρωποι του ποδοσφαίρου χαρακτήρισαν την προσπάθειά μας πρωτοποριακή και δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν μονόδρομο και παράδειγμα για άλλες ομάδες. Αυτά βέβαια δεν τα λέμε για να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά για να τονίσουμε την αξία της προσπάθειας αυτής και ότι επιβάλλεται να έχει συνέχεια και θα έχει συνέχεια ,πρώτα από όλα για τον κόσμο που πίστεψε σε αυτή.

Οφείλουμε να θυμίσουμε στον κόσμο κάποια πράγματα πολύ περισσότερο τώρα πριν την κρίσιμη γενική μας συνέλευση. Η προσπάθεια μας ξεκίνησε γιατί ήταν λαϊκή απαίτηση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και η οικονομική κατάσταση λόγο της περιβόητης κρίσης επέβαλε θα λέγαμε την ένωση και την δημιουργία μιας αξιοπρεπής ομάδας .Μιας ομάδας που το λιγότερο που θα έκανε ήταν να κρατήσει την αξιοπρέπεια και τα κεκτημένα των ομάδων που εκπροσωπούσε. Μετά και όταν αποκτηθούν γερές βάσεις , με τις κατάλληλες συνθήκες και με την απόκτηση εμπειριών ,αυτή η ομάδα θα είχε βλέψεις για πιο ψηλές κατηγορίες με ομάδες υποδομών και των κόσμο δίπλα της.

Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε με εικοσαμελή επιτροπή και αρκετό κόσμο στο πλευρό της αλλά είτε λόγο των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την χώρα μας και κατά συνέπεια τους πολίτες αυτής , κυρίως ,είτε για άλλους προσωπικούς λόγους του καθενός , μείναμε λίγοι με τεράστιες ευθύνες τριών ομάδων πάνω μας.

Παρόλα ταύτα ο λόγος της μακροσκελής ανακοίνωσης μας είναι ότι δεν θέλουμε επειδή σιωπούμε να νομίζει ο κόσμος ότι στην ομάδα υπάρχουν σημάδια διάλυσης . Περιμένουμε την γενική μας συνέλευση ,ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να οργανωθούμε ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί του χρόνου. Λάθη και παραλήψεις (και στις τρείς ομάδες και όχι μόνο στις δυο ομάδες υποδομών που εσκεμμένα κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παρουσιάσουν )έγιναν ,αλλά η δυσκολία της πρώτης χρονιάς έχοντας ευθύνες τριών ομάδων λίγοι άνθρωποι, πιστεύουμε ότι σε μεγάλο βαθμό τα δικαιολογεί .Πάντως έχουμε μάθει από αυτά και ειδικά σε θέματα πειθαρχίας στο μέλλον θα είμαστε αμείλικτοι απ όπου και αν προέρχονται αυτά.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα έχει βλέψεις ,όραμα, φιλοδοξίες, ανήκει στον κόσμο της και είναι έτοιμη να δεχτεί όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν. Εμείς που έχουμε την τιμή αυτή την στιγμή να είμαστε στο Δ.Σ της ομάδας είμαστε περαστικοί και γνωρίζουμε ότι αυτή η ομάδα ανήκει στον κόσμο της ,ποτέ δεν κλείσαμε την πόρτα στον κόσμο της ομάδας και είχαμε ορίσει ημερομηνίες ανοικτών συμβουλίων πιστεύοντας ότι όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο χωράνε σε αυτήν την προσπάθεια .Σε αυτήν την ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι της αξίζει και δεν θα αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο πιστεύοντας ότι αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει είναι μονόδρομος για το ποδοσφαιρικό μας μέλλον .

Σας περιμένουμε στην γενική συνέλευση της Τετάρτης 22/6

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ F.C.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr