Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

25/2/11

Στην τελική ευθεία

Με αυξανόμενη ένταση συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα με τον ΠΟΑ την Κυριακή 3 μ.μ. στο Βουζουνεράκειο.
Ο κόουτς ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός ρίχνοντας το βάρος στον τομέα της τακτικής. Έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες για κίνηση χωρίς την μπάλα, ζητώντας παράλληλα να υπάρχει συγκέντρωση και αλληλοκάλυψη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Δεδελετάκης όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει, τον Λευτέρη Καπαράκη (δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί αρκετές ήμερες), τον Μάνο Σκύβαλο (ακλουθεί πρόγραμμα που έχει λάβει από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Τρύφωνα Διαμαντάκη) και τον Ματθαίο Τοψιδέλη (ταλαιπωριέται ακόμη από τους προσαγωγούς).

Η «μάχη» για τον άτυπο τίτλου του πρώτου σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣΛ


Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται η «μάχη» και στην ανάδειξη του πρώτου γκολτζή στην Α΄ κατηγορία. Το ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό με τις ομάδες να μην έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους επηρέασε σαφώς και την «μονομαχία» στους σκόρερ με παίκτες από ομάδες όπως η Ιεράπετρα Κ21 και ο Κρούστας -οι οποίες δεν πρωταγωνιστούν δηλαδή- να κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα, ενώ παίκτες του ΑΟΑΝ και του Κόρφου, οι οποίοι μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου απουσιάζουν από την πρώτη δυάδα (ο Χαβάκης του ΑΟΑΝ βρίσκεται στην 3η θέση και ο Σφυράκης της Ελούντας στην 8η).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr