Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

31/5/11

Επίθεση του Αστέρα Μαγούλας στην ΕΠΟ

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ΕΠΟ για τον ορισμό του αγώνα με την Ιεράπετρα εξέδωσε ο Αστέρας Μαγούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αστέρας Μαγούλας σεβόμενος την απόφαση του δικαστηρίου, την Επιτροπή Κυπέλλου και γενικά τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα μεταβεί στην Κρήτη για να αγωνιστεί στην φάση του ημιτελικού με την Ιεράπετρα με την οποία μάλιστα δεν μας χωρίζει τίποτα πέρα από τον μεταξύ μας αγώνα.
Η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν ότι κρίνεται ως αβάσιμη η ένσταση του Αστέρα για κακό ορισμό ουδέτερου γηπέδου στα Χανιά. Μια διαφορετική απόφαση είναι ευνόητο ότι θα λειτουργούσε ακυρωτικά προς την Επιτροπή Κυπέλλου Ερασιτεχνών και τον Πρόεδρο της (Πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας), ο οποίος μάλιστα κατέθεσε στην εξέταση της ένστασης υπερασπιζόμενος τις θέσεις της Ιεράπετρας καλύτερα και από τον δικηγόρο της, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πραγματικός λόγος δεν ήταν να ευνοηθεί η Ιεράπετρα αλλά η υπεράσπιση της αρχικής του απόφασης να ορίσει ως… ουδέτερο γήπεδο το γήπεδο των Χανίων.
Βέβαια, αν και πρέπει να είναι η πρώτη φορά που στο Κύπελλο Ερασιτεχνών γίνεται κάτι τέτοιο, γενικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει άλλη μία φορά, το 1968, επί Δικτατορίας με Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού τον Ασλανίδη, όπου ορίστηκε ο αγώνας μπαράζ για την Α’ Εθνική ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον ΟΦΗ στο «ουδέτερο» γήπεδο των Χανίων, όπου τα αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Μετά από 43 ολόκληρα χρόνια η ιστορία επαναλαμβάνεται και τον ρόλο του θύματος έχει αυτή την φορά μία άλλη ομάδα της Δυτικής Αττικής, ο Αστέρας Μαγούλας.
Κλείνοντας, ελπίζουμε η Επιτροπή Κυπέλλου να αναλάβει τις ευθύνες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο που αυτή μας όρισε. Δυστυχώς όμως αν γνωρίζαμε ότι νικώντας και αποκλείοντας τον Παναρκαδικό (Κυπελλούχο ΕΠΣ Αρκαδίας) από το Κύπελλο θα μπαίναμε σε τέτοιες διαδικασίες οι οποίες θα μας κόστιζαν και θα μας ταλαιπωρούσαν, ίσως να είχαμε πράξει διαφορετικά…»

Ierapetra f.c.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε χθες στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» και εκτός από τον Σκύβαλο, ο οποίος πονάει ακόμα και τέθηκε εκτός αποστολής, ο Γιώργος Παϊσανίδης θα δώσει κανονικά το παρών. Η προπόνηση εστιάστηκε περισσότερο στην τακτική και τον τρόπο ανάπτυξης με πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 από την Ιεράπετρα για τα Χανιά όπου και θα διανυκτερεύσει μια μέρα πριν το παιχνίδι.

O ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, Ierapetra f.c.-Αστέρας Μαγούλας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:30 στο Δημ. Γήπεδο Περιβολίων .Διαιτητής θα είναι ο Χανιώτης Γιαννουλάκης και βοηθοί, οι Δρακακάκης- Μαρνέζος του ίδιου συνδέσμου.

Θυμίζουμε ότι, η Ιεράπετρα σε περίπτωση που προκριθεί στο μεγάλο τελικό,θα βρεί απέναντί της τον Αγρότη Λιανοκλαδίου μια ομάδα που τερμάτισε 2η στο 4ο όμιλο.
O αγώνας ορίστηκε στις 12 Ιουνίου στην Χαλκίδα.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr