Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

15/8/11

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Από:
Ε.Π.Σ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Προς:
Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γερουλάνο Πάυλο
Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή Παναγιώτη
Πρόεδρο ΕΠΟ κ. Πιλάβιο Σοφοκλή
Πρόεδρο ΚΕΔ / ΕΠΟ κ. Σαρρή Γεώργιο
Βουλευτές Κρήτης
Περιφερειάρχη Κρήτης κο Αρναουτάκη Σταύρο
Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κο Κουκιαδάκη Ευριπίδη
Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου Κα Λιονή Μαρία
Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κο Βουλγαράκη Απόστολο
Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κο Καστρινάκη Νικόλαο

ΘΕΜΑ : «Προτάσεις για την Αντιμετώπιση Προβλημάτων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας»

Κύριοι
Τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία της Κρήτης που προάγουν τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και συμβάλουν στην ενασχόληση των νέων με την προώθηση τους στα αθλητικά ιδεώδη , την ευγενή άμιλλα ,την προστασία της νεολαίας στο να ασχοληθεί με άλλα επικίνδυνα για τους νέους και την κοινωνία θέματα, βρίσκονται υπό οικονομική πτώχευση.
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η τωρινή παρόλο που καταθέσαμε εγγράφως της προτάσεις μας για την αντιμετώπιση του αδιέξοδου που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας αγνοηθήκαμε παντελώς.
Επανερχόμεθα και ζητάμε να αντιμετωπίσετε με την δέουσα προσοχή το αίτημα μας έτσι ώστε να μην διαλυθούν τα πρωτοβάθμια κύτταρα αθλητισμού που αποτελούν το λιμάνι για το πιο νευραλγικό κομμάτι την κοινωνίας που είναι η νεολαία.

Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κρήτης και ειδικότερα της Δ΄Εθνικής σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουν φθάσει στο όριο της εξαθλίωσης. Και για την κατάσταση αυτή την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η Ε.Π.Ο. και μετά η Πολιτεία που με την ανυπαρξία τους, την αλαζονεία και την στήριξη καθαρά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των συμφερόντων έχουν βάλει ταφόπλακα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τόσο προκλητικά, μετά και τα όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα.

Χωρίς ίχνος ντροπής και ευαισθησίας κόπηκαν οι τακτικές επιχορηγήσεις από την Γ.Γ.Α., αυξήθηκε το εξοδολόγιο διαιτησίας, ορίζονται διαιτητές και παρατηρητές αγώνων και διαιτησίας από μακρινούς νομούς, δεν δίδονται οδοιπορικά, γενικά τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει σχέδιο ούτε καν μέριμνα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από άποψης κανονισμών παρά μόνο μια καθαρά εισπρακτική πολιτική που έχει γονατίσει όλα τα σωματεία και που αυστηροποιείται κάθε μέρα. Γιατί ;

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 1/8-8-2011

Ιεράπετρα 8/8/2011


Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 1/8-8-2011


Στην Ιεράπετρα σήμερα 8-8-2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου συνήλθε σε συνεδρίαση τo Δ.Σ της ΄΄ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ΄΄ για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συμμετοχή της ομάδος μας στο πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής περιόδου 2011-2012 στον 10ον όμιλο.

Στην Συνεδρίαση ήταν παρόντα έξι (6) μέλη του Δ.Σ. από τα οκτώ (8) και από διαλογική συζήτηση το Δ.Σ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σωματείο μας είναι οικονομικό και μόνο, καθώς η κρίση δεν έχει αφήσει ανέγγιχτο το σωματείο μας. Και σε αυτό έρχεται να προστεθεί η άρνηση της ΓΓΑ για την καταβολή των τακτικών κρατικών επιχορηγήσεων από το 2007, όπως και τα έξοδα διαιτησίας, μετακινήσεων και φυσικά των «τσουχτερών» προστίμων που επιβάλλονται από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Για οικονομικούς και μόνο λόγους δεν θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής περιόδου 2011-2012.
Θα συμμετέχουμε στο Α΄ Τοπικό της Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα λύεται η Συνεδρίαση.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      ΤΑ ΜΕΛΗ

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων