Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

21/7/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από συνάντηση, με σοβαρούς και υπεύθυνους συμπολίτες μας,είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Κ21 (ΟΦΙ) θα πορευτεί με δικό της Δ.Σ . Το νέο Δ.Σ θα αναδειχτεί σύμφωνα με το καταστατικό από την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί. Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί και μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους για το μέλλον γιατί βρήκαμε συμπαραστάτες στην δύσκολη προσπάθεια μας.
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε μετά από άκυρες και ψευδή δημοσιεύσεις, στην απόφαση μας αυτή, δεν δεχτήκαμε πίεση από τους ενδιαφερόμενους για την ομάδα, όλα εξελίχθηκαν ομαλά, κόσμια και πήραμε όλες της εγγυήσεις που θέλαμε για την σωστή λειτουργία της ομάδας. Μετά από αυτό θεωρούμε βέβαιο ότι θα υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ μας και θα συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι.
Επίσης ενημερώσαμε και υπενθυμίζουμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι στην ενωμένη ομάδας της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ κατέχει ο ιστορικός ΟΦΙ και αυτό δεν αλλάζει ούτε με χαρτιά ούτε με σφραγίδες.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας στο Δ.Σ που θα εκλεγεί.
Τέλος τα ίδια με την Κ21(ΟΦΙ) θα ισχύσουν και για την Κ18(ΑΣΙ) και είμαστε κοντά σε συμφωνία με τους ίδιους όρους και τις ίδιες δεσμεύσεις.

TO Δ.Σ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

Μπάχαλο με τους «μικρούς» στο Περιφερειακό

Με έγγραφο που απέστειλε χτες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει τις Ενώσεις και κατ' επέκταση τα σωματεία, ότι εκ' παραδρομής αναφέρθηκε στην προκήρυξη πως ο αριθμός των «μικρών» θα είναι τρεις, αλλά θα είναι τέσσερις! Μάλιστα ήδη έχει διορθωθεί στην προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ. Τα πάντα θα κριθούν στην επερχόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα των «μικρών» στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης για να αποφασίσει εν τέλει τον αριθμό των «μικρών» που θα υποχρεούνται οι ομάδες να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr