Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

21/9/11

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ!!


Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η IEΡΑΠΕΤΡΑ F.C (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) πριν από λίγο, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Χρήστου Μαραβέλια που πέρυσι αγωνίστηκε στο Μεσσηνιακό.
 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από τις ακαδημίες της
Καλαμάτας και το 2003 αγωνίστηκε στο Α.Ο Πάτιστας που μετείχε στο πρωτάθλημα της Α’
Μεσσηνίας.Την περίοδο 2005 – 2006 αποκτήθηκε από τον Βύζαντα Μεγάρων Γ'εθνική και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στο Μεσσηνιακό Β'εθνική και το Ιανουάριο του 2007 μετακόμισε στον Πάμισο Μεσσήνης.Από το καλοκαίρι του 2007 αγωνίστηκε στον Σπάρτακο Ροδόπης μέχρι το καλοκαίρι του 2008 όπου στη συνέχεια έπαιξε για έξι μήνες στην ΠΑΕ Θράκης και έπειτα πήγε στον Αίγειρο Κομοτηνής.Το 2009 – 2010 φόρεσε την φανέλα του Μέγα Αλεξάνδρου (Δ’ Εθνική) και πέρυσι του Μεσσηνιακού. Ο Μαραβέλιας είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό θα εργασθεί στις ακαδημίες Il CAMPO του Κώστα Δεδελετάκη με τον οποία υπήρξαν συμπαίκτες στα Μέγαρα.

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ


Ένα ακόμη δυνατό τεστ δίνει η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C (ANΑΓΕΝΝΗΣΗ) σήμερα Τετάρτη και ώρα 5.30  στο ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ με αντίπαλο τον συμπολίτη ΟΦΙ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr