Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

23/3/11

Το Δ.Σ. : «Να παίξουμε καλή μπάλα και να κλείσουμε στόματα»

Το Δ.Σ. της Ierapetra f.c. βρέθηκε χθες Τρίτη στην τελευταία προπόνηση πριν από τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΛ σήμερα (Τετάρτη 23η Μαρτίου, 3.30 μ.μ.) και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να κλείσουν τα στόματα εκείνων που ασκούν αρνητική κριτική.
Ζήτησε από τους παίκτες να μην έχουν άγχος, ανέλαβε όλο το βάρος όσων ακούγονται τελευταία και υπογράμμισε ότι η Ierapetra f.c. αύριο δεν πάει για φιέστα, αλλά για μια νίκη με καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά, το Δ.Σ. προς τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης είπε:

«Καθώς φτάσαμε προς τον τελικό του κυπέλλου , ήρθαμε μετά από αρκετό καιρό για να πούμε δυο κουβέντες. Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για την ομάδα δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα.

Δεν μας αγγίζει το να κτυπούν εμάς προσωπικά. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύαμε σε εσάς, είστε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα.

Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε πολλές ακόμη μπροστά μας να κάνουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζαμε να μην μας απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να την δείξετε αύριο».

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr