Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

10/3/11

Η δύναμη του ενός ευρώ. Ας το κοιτάξει και η δημοτική μας αρχή!!!

Ο Γιώργος Σταράκης με επιστολή του στον Athletic Radio 104,2 κάνει την δική του πρόταση μετά την συνέντευξη τύπου του Νίκου Μαχλά.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου με επιστολή του προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο ενίσχυσης του ΟΦΗ επικαλούμενος την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Γιώργου Σταράκη

Καλά, γιατί «τρόμαξαν» επειδή ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε την ελληνική οικονομία; Ξαφνιάστηκαν; Καλά τι δεν είναι «υπερχρεωμένο» σήμερα; Αλήθεια γιατί δεν βλέπετε τα δυο μεγάλα κόμματα πόσο υπερδανεισμένα και υποθηκευμένα είναι; ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών στα μέσα του 2010 χρωστούσαν συνολικώς σε τράπεζες πάνω από 230 εκατ. ευρώ.

Το μεν πρώτο 111,8 εκατ. ευρώ, η δε δεύτερη 120 εκατ. ευρώ. Άσε δε το άλλο, έχουν υποθηκεύσει τις κρατικές επιχορηγήσεις για «κάμποσα χρόνια». Όταν λοιπόν δεν μπορούν να νοικοκυρέψουν το δικό τους ταμείο, περιμένουμε να σώσουν την πατρίδα; Σήμερα, μόνο όποιος είναι «Μ...Σ» δεν κατάλαβε ότι μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα, πέρασαν το Ν. 3845/2010 που κύρωσε το μνημόνιο με.. απλή πλειοψηφία και όχι με 180 ψήφους που απαιτεί το Σύνταγμα. Ξέκαναν τον κόσμο στους φόρους και «ανάθεμα το καλιμέντο» αν είδε ο φτωχός λαός. Μειώσεις μισθών, αυξήσεις αγαθών. Αντί λοιπόν η λεηλασία να φέρει καλά νέα ορίστε 340 δις ευρώ χρέος. Καλά και το άλλο; Ξεπούλημα περιουσίας και να, ευρώ στις τράπεζες «κοινωνικοποίηση των ζημιών των τραπεζών» τις αναφέρει το μνημόνιο 4. Αντί λοιπόν να κυνηγήσει τους Γερμανούς για το κατοχικό δάνειο, τους επιτρέπει να λεηλατήσουν – οι δανειστές – τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τη δημόσια κρατική περιουσία της υποθηκευμένης Ελλάδας, την ίδια ώρα όπου οι Γερμανοί με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ζητούν να μην γίνει κατάσχεση Γερμανικής Δημόσιας περιουσίας στην Ιταλία από τα θύματα του Διστόμου. Οι απόγονοι των Γκεσταμπιτών στη Δανειακή σύμβαση «μερίμνησαν να μπορούν να κατάσχουν την ελληνική γη».

Ενδεχόμενο αποχής στο μέλλον!

Στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου βρέθηκε χθες αντιπροσωπία της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων του Περιφερικού, με τον εκπρόσωπο του 10ου ομίλου παπά-Ανδρέα Κεφαλογιάννη, να μην μπορεί να δώσει το παρόν καθώς η κακοκαιρία τον απέκλεισε στα Ανώγια. Ο κ. Πιλάβιος υποσχέθηκε στα σωματεία ότι η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους και τους ζήτησε να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους στο Δ.Σ.
Τα θέματα πάντως δεν είναι τι κάνει ο Πιλάβιος αλλά η Πολιτεία, η οποία κωφεύει στα οικονομικά προβλήματα των σωματείων.
Γι΄αυτό και το ενδεχόμενο αποχής στο μέλλον παραμένει ανοιχτό.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr