Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

1/7/11

Σύντομα επιχορηγήσεις στην Δ΄ Έθνική


Την πεποίθηση του ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί μέρος των οφειλομένων επιχορηγήσεων στις ομάδες της Δ' Εθνικής εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας χθες στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Σύμφωνα με τον κ. Τζώρζογλου, υπάρχει απόφαση του Γ.Γ Αθλητισμού και θα δοθεί η επιχορήγηση στις ομάδες της Δ' Εθνικής και σ΄αυτές της Β' και Γ' Τοπικής κατηγορίας.

Ο ''10ος 'Ομιλος online" επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ που μας είπε τα εξής για το θέμα. "Στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις αρχές του μήνα, μίλησα με τον πρόεδρο της Δ' Εθνικής κ. Σαρρή και του μετέφερα τα αιτήματα των οκτώ ομάδων της Δ' Εθνικής του Νομού Ηρακλείου. Στη συνομιλία μας ο κ. Σαρρής μου ανέφερε ότι η πληροφόρησή του από τη Γ.Γ Αθλητισμού είναι ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα δοθεί η επιχορήγηση. Τα γεγονότα καθυστέρησαν τις διαδικασίες. Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει πράξη η απόφαση και τα σωματεία θα μπορούν να πάρουν μια ανάσα ."

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ

Σήμερα εξ΄ άλλου συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή της Δ' Εθνικής με θέμα, τι άλλο, τις επιχορηγήσεις. Ως γνωστόν στις 5 Ιουνίου είχε δοθεί εξώδικο στη Γραμματεία Αθλητισμού και σήμερα θα αποφασιστεί αν την ερχόμενη εβδομάδα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα . Ίσως, οι εξελίξεις αναβάλουν την προσφυγή στη δικαιοσύνη και τα σωματεία να περιμένουν κάποιες μέρες. Οτιδήποτε πάντως αποφασιστεί, πρώτα θα ανακοινωθεί
στα σωματεία και μετά θα γίνει οποιαδήποτε ενέργεια όπως μας δήλωσε ο Πατήρ Κεφαλογιάννης που εκπροσωπεί ακόμη το 10ο όμιλο.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr