Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

21/2/11

Αποθεραπεία

Αποθεραπεία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Ierapetra f.c. που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ακρίτα. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάνος Σκύβαλος λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη στις 3 μ.μ. με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΟΑ στο Βουζουνεράκειο στάδιο.

Τα αποτελέσματα της Α΄ κατηγορίας του Σαββάτου

Με τρεις αγώνες ξεκίνησε το Σάββατο η 17η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας με τον πρωτοπόρο Κόρφο να κερδίζει δύσκολα τον Πύργο 1-0 στην Ελούντα.
Στα άλλα δύο παιχνίδια η ΑΕ Νεάπολη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κάμπτοντας εύκολα την αντίσταση της Ιεράπετρας Κ18 με 6-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕ Λακώνια-ΑΟ Βραχασίου 1-1 38΄ Δαβάκος, 45΄ Νικολακόπουλος.

ΑΟ Κόρφος Ελούντας-ΑΣ Πύργος Καλού Χωριού 1-0 45΄ Σφυράκης.

ΑΕ Νέαπολη-Ιεράπετρα Κ18 6-1 14΄Μαρκάκης, 31΄Συσκάκης, 36΄ πεν Ρασιδάκης( σε αυτή την φάση αποβλήθηκε ο Ρικαμπί των φιλοξενούμενων), 47΄ Ρουμελιωτάκης, 52΄ Ρασιδάκης, 68΄ Γιώργος Κουμπανάκης του Κώνσταντίνου, 90΄ Ρασιδάκης.

Τα αποτελέσματα της Α΄ κατηγορίας της Κυριακής

Ιεράπετρα Κ21-Τουρλωτή 2-0 14΄ Ακαμωτάκης(μαρκάρισμα του Γαλανάκη στο Ψαριανό), 68΄ ο Θοδ. Πετάσης με ψηλοκρεμαστό σουτ.

ΑΟΑΝ-ΑΟ Κριτσάς 2-0 26΄ Καρνιάτης με δυνατό σουτ, 43΄ Γκερδούκι με δυνατό σουτ.

ΠΑΟ Κρούστα-Δόξα Μύθων 2-2 30΄ Νίκος Διακάκης με σουτ μέσα από την περιοχή, 47΄ Νίκος Κουρίνος του Γεωργίου με απευθείας φάουλ, 63΄ Αν. Νερατζούλης με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του Χαβάκη, 89΄ Αγγελάκης με πέναλτι(κέρδισε ο Λιλάι από τον Μαν. Νερατζούλης).

ΑΟΣΚ-ΑΠΕ Δράκος Λιμνών 4-0 5΄ Συντυχάκης, 43΄ Τατάροφ, 55΄ Καναβάκης, 73΄ Χαμηλάκης.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr