Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

6/2/11

Διατήρησε το αήττητο 9ο συνεχόμενο παιχνίδι η Ierapetra f.c..

Σε ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς καλό θέαμα η Ιεράπετρα F.C. θα μπορούσε να φύγει από το Ακρωτήρι με το διπλό απέναντι σε έναν αντίπαλο που καιγόταν για τη νίκη όμως πλήρωσε και πάλι μια αδράνεια στην άμυνα της. Το τελικό 1-1 βάση εικόνα αγώνα κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης με την Ierapetra f.c να είναι καλύτερη στο πρώτο όταν και προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Γκινή στο 33΄ ο οποίος δέχτηκε έξοχη σέντρα από τον Δασκαλάκη και με κεφαλιά σκόραρε. Εκτός από το γκολ η Ιεράπετρα είχε 2-3 περιπτώσεις για το 0-2 χωρίς να καταφέρει για να πάρουν οι φιλοξενούμενοι τα ινία του αγώνα στην επανάληψη. Η επιβράβευση τους ήρθε στο 62΄ όταν ο Λιωνάκης έκανε την σέντρα και ο Χαντζής με κεφαλιά ισοφάρισε. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη αλλά το 1-1 δεν άλλαξε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ιεράπετρα: Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Τζελέπης, Χατζάκης, Παϊσανίδης, Χατζηγιαννάκης, (Τσaμπανάκης), Γκινής, (Χρισοφάκης Γ.) Κουγιουμουτζάκης, (Σταυρακέλης) Χατζηανδρέου, Δασκαλάκης.
Πανακρωτηριακός: Τσικοβάνη, Καμίδης,(Δαμανάκης) Αδαμόπουλος, Περράκης, Καβακόπουλος, Σελινιωτάκης,(Μιχαλακόπουλος) Χατζής, Πενταράκης, Λιονάκης,Παπαδομανωλάκης, Ράπτης (Λυχνάκης).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr