Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

4/5/11

Μετά από πολλά χρόνια ξηρασίας,

\

Μετά από πολλά χρόνια ξηρασίας, ομάδα της Ιεραπετρας στον παράδεισο! Οι… «νερατζούρι» της Ανατολικής Κρήτης από την αρχή της σεζόν έβαλαν σκοπό να γίνουν Κυπελλούχοι Κρήτης. Σε ένα δεύτερο ημίχρονο «φωτιά» η Ιεράπετρα κατάφερε να πάρει το κύπελλο Κρήτης και να ετοιμάζεται για την Αθήνα αφού κέρδισαν στον τελικό του 9ου ομίλου (κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας 2010-2011) με 2-1 την Επισκοπή με γκολ του Μάνου Σκύβαλου και Κώστα Δεδελετάκη και τώρα δίνουν ραντεβού με τον ΑΙΟΛΙΚΟ στην Αθήνα !
Η Ierapetra f.c. πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση μετά από αυτήν επί του Ρούβα. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Δεδελετάκη παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα και έφτασαν σε αυτήν την ιστορική πρόκριση, στον πρώτο χρόνο παρουσίας της ομάδας.
Οι Ρεθυμνιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού απείλησαν πρώτα με τον Μιχελακάκη, έκαναν το 0-1 χάρις σε τέρμα του Αντιασβίλι. Η Ιεράπετρα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ξυνομηλάκη και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σκύβαλος.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο άνθρωπος - γκολ για την Ιεράπετρα, Κώστας Δεδελετάκης ήταν αυτός που με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 52ο λεπτό. Στην συνέχεια του αγώνα, η Ιεράπετρα κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα φτάνοντας στην ιστορική πρόκριση επί του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου.

Ιεράπετρα: Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Κουγιουμουτζάκης, Χατζάκης, Τζελέπης, Γκινής(Χρυσοφάκης Ι), Παισανίδης, Δεδελετάκης, Σκύβαλος(65' Χατζηανδρέου), Τσαμπανάκης(74' Μίγγας).

Επισκοπή: Κελαιδης, Μανταδάκης, Ξυνομηλάκης, Κοκκινάκης, Πετράκης, Σουμπασάκης(72' Νικολάου), Αντιασβίλι, Χαρατσής, Βελονάκης(56' Καραβιώτης), Μουλίτσας.


Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr