Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

9/3/11

Άρχισε από χθες η προετοιμασία

Η αναμέτρηση με τον Γιούχτα την ερχόμενη Κυριακή στις Αρχάνες βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την Ierapetra f.c.
Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε από χθες, μετά από 3 ημέρες ρεπό με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς. Ο κόουτς ζητούσε γρήγορες κινήσεις ακόμη και χωρίς την μπάλα, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη κατά την διάρκεια του διπλού.
Στο.. …απουσιολόγιο ήταν ο Ματθαίος Τοψιδέλης που ταλαιπωρείτε ακόμη με τους προσαγωγούς. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι δεν θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το προσεχές ματς. Νέα προπόνηση θα γίνει Παρασκευή στο Βουζουνεράκειο στις 3.30 το απόγευμα.

Οι διαιτητές και βοηθοί της 20ης αγωνιστικής


Δύσκολη αποστολή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα έχει ο Γιάννης Μπινιχάκης καθώς ορίστηκε να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι του περιφερειακού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την Επισκοπή.

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο ορισμός από την ΚΕΔ Αθηναίου ρέφερι στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Ακρίτα και τον Αετό Ανωγείων. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών όπως το ίδιο ισχύει και για τους βοηθούς τους.

Αναλυτικά
Ασίτες - Πατούχας
Σωτηριάδης, Παπαδοπετράκης - Δραγατάκης (Λασιθίου)

Γιούχτας - Ierapetra f.c.
Μπουλερός, Μαρινάκης - Ανεζάκης (Χανίων)

Ηρόδοτος - Επισκοπή
Μπινιχάκης, Παράσχος - Κασωτάκης (Λασιθίου)

ΠΟΑ - ΠΑΟΚ
Βισκαδούρος, Γρηγοράκης - Μαθιουδάκης (Ηρακλείου)

Ρέθυμνο - Πανακρωτηριακός
Κοκκινάκης, Δασκαλάκης Ι. - Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Ακρίτας - Αετός Ανωγείων
Ευαγγέλου, Δανέζης - Κουντουρέλης (Αθηνών)

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr