Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

14/1/11

Μάνος Δασκαλάκης

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους παίκτες της Ιεράπετρα F.C. μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Δεδελετάκης. Με το σημερινό πρόγραμμα, που άρχισε στις 15:00 , ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδα μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ηρόδοτο  στο Ηράκλειο. Η προπόνηση περιελάμβανε ελαφρό ξεμούδιασμα ασκήσεις τακτικής και διπλό.
 
Ο ποδοσφαιριστής μας  Μάνος Δασκαλάκης είπε : « Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμμετέχω στην αποστολή της Κυριακής, η ανάγκη όμως  να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο μεγαλώνει. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει δείξει την αξία της σε πολλές αναμετρήσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από όλες τις πλευρές για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Kλήρωση κυπέλου

Έγινε χθες η κλήρωση κυπέλου ΑΟ Κριτσάς - Ιεράπετρα F.C και ΑΟΑΝ - Πύργος Καλού Χωριού είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Ελλάδος.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 3 μ.μ. και οι επαναληπτικοί στις 2 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 2.30 μ.μ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr