Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

4/4/11

Αποθεραπεία

Αποθεραπεία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Ierapetra f.c. που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Αετό. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάνος Δασκαλάκης λόγω ενοχλήσεων στο μηρό.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη στις 4:30 με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρούβα στο Βουζουνεράκειο στάδιο.

A΄ Τοπικό

Σάββατο 2-4-2011
ΑΕ Λακωνίων-Ολυμπιακός Τουρλωτής 6-1

ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Βραχασίου 2-1

ΑΟΣ Κουτσουρά-Δόξα Μύθων 5-0

Κυριακή 3-4-2011
Ιεράπετρα Κ21-ΑΟΑΝ 0-3
38΄ Καουκάκης, 54΄ Γκερδούκι, 57΄Σταυρακάκης

ΑΟ Κριτσάς-Ιεράπετρα Κ18 1-2
15΄ Καπαράκης, 51΄ Ν. Μαρκάκης, 83΄ Λαμπράκης

ΑΟ Κόρφος Ελούντας-ΑΠΕ Δράκος Λιμνών 7-1
14΄ Λαπιδάκης, 25΄ Ζανταλής, 30΄ Λεμπιδάκης, 44΄ Μακράκης, 45΄ Ζανταλής, 62΄ Αυτογκολ από γύρισμα του Μιντιούρη, 75΄ Μόσχος, 88΄ Δ. Σφυράκης

ΑΟ Νίκη Σητείας-ΑΣ Πύργος Καλού Χωριού 3-2
2΄Γιάννης Φραγκιαδάκης, 58΄ Λιλιμπάκης, 77΄ Π. Φραγκιαδάκης, 85΄ Πρίφτης, 90΄ Γκογκολαούρι

Πολλά και μεγάλα τα προσωπικά λάθη.

Σημαντική νίκη με 2-0 επί της Ιεράπετρας πήρε ο Αετός Ανωγείων, ο οποίος συνέχισε να διατηρεί τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.
Μετά τον αγώνα ο Νίκος Δεδελετάκης δήλωσε:
«Σε γενικές γραμμές η Ierapetra f.c. έπαιξε καλό ποδόσφαιρο χωρίς να απειληθεί από τον Αετό.
Πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα είμαστε εμείς, αλλά δυστυχώς δεν το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς , όμως, τα πολλά προσωπικά λάθη έμπειρων ποδοσφαιριστών κόστισαν και πάλι την νίκη από την την ομάδα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουν κάποια στιγμή τις ευθύνες τους και να αλλάξουν νοοτροπία!! Θεωρώ πολύ θετική την απόδοση των δυο νεαρών ποδοσφαιριστών Μάνου Μπαριτάκη και Γιάννη Χρυσοφάκη οι οποίοι εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις σύντομα οι κόποι τους θα ανταμειφτούν με περισσότερες συμμετοχές».

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Αετό για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται να παραμείνουν στην κατηγορία.

IERAPETRA F.C: Αλευράς, Τοψιδέλης, Χατζηγιαννάκης, Τζελέπης, Χατζάκης, Χατζηανδρέου, Γκίνης (66' Κουγιουμουτζάκης), Χρυσοφάκης, Δεδελετάκης, Σκύβαλος, Τσαμπανάκης (71' Μπαριτάκης)

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Χριστοφής, Μανιαδάκης, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος, Καπιζιώνης (41' Παναγόπουλος), Σφακιανάκης, Σπαχής (76' Χαραλαμπάκης), Σούρσος (86' Νικηταράς), Βλαστός.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr