Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

14/5/11

«Αυτοπεποίθηση» είναι η σωστή λέξη.

Η μεταμόρφωση της Ierapetra f.c. άρχισε από τη σειρά των αναμετρήσεων κυπέλλου. Όσο εξελισσόταν αυτή η σειρά αγώνων κυπέλλου τόσο καλύτερα γίνονταν τα πράγματα. Αγώνα με αγώνα οι παίκτες της Ierapetra f.c. έχτιζαν την αυτοπεποίθησή τους καθώς έβλεπαν τις δυνατότητές τους. Είχαν προετοιμαστεί καλά, είχαν ακολουθήσει το πλάνο και προκρίθηκαν δίκαια και πεντακάθαρα στους προημιτελικούς κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Απ’ εκείνο το σημείο και μετά, βλέπουμε... άλλη Ιεράπετρα !
Μια ομάδα που πλέον κινείται σε... ταχύτατους ρυθμούς, έχει «ανεβάσει» το παιχνίδι της ποιοτικά, έχουν ξεκαθαρίσει οι ρόλοι και πλέον υπάρχουν βοήθειες από περισσότερους παίκτες.

Αλφαβητικά οι παίκτες μας.
1. Αρχαγγελίδης: σταμάτησε για προσωπικούς λόγους.
2. Αλευράς: βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του μετά την στρατιωτική του θητεία.
3. Γκινής: απελευθερώνει τον Δεδελετάκη σε περισσότερες εκτελεστικές αρμοδιότητες.
4. Δασκαλάκης: προσφέρει ακόμη περισσότερες λύσεις. Δείχνει «ξεψάρωτος» κι έχει αφήσει τους δισταγμούς στα... αποδυτήρια.
5. Δεδελετάκης:- δεν περνά και λίγα σε κάθε αγώνα- και είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι με τον Κώστα στο γήπεδο Ιεράπετρα είναι... άλλη ομάδα.
6. Καπαράκης: δυστυχώς τα εγκατέλειψε γρήγορα ΚΡΙΜΑ!!
7. Κουγιουμουτζάκης: γίνεται ακόμα… καλύτερος και χρήσιμος, έχει ανέβει σημαντικά με αποτέλεσμα να δίνει ηρεμία στα μετόπισθεν. ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!
8.Κουτούζος: πολύ γρήγορα αποχαιρέτισε την σεζόν λόγω τραυματισμού. (εγχείρηση χιαστού).
9. Λαγουδάκης: δείχνει να είναι περισσότερο «επιθετικός» κι αποφασιστικός, είναι ο παίκτης από τον οποίο περιμένουν την «έκρηξη»...
10. Μαστοράκης: πλέον έχει αποδεχτεί το ρόλο του και παίζει εξαιρετικά.
11. Μίγγας: όταν χρειάστηκε να βοηθήσει έδειξε ότι μπορεί και σκοράρει όταν οι άλλοι δεν ήταν στο φουλ της φόρμας τους.
12. Μπαριτάκης: Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το ποδοσφαιρικό του επίπεδο είναι εφάμιλλο του πατέρα του. Έχει τα χρόνια μπροστά του να μας το δήξει.
13. Παϊσανίδης: Ο Γιώργος έχει την καρδιά και το κίνητρο... 20χρονου, πέρα από την ποιότητά του και σε κάθε κρίσιμο ματς είναι μακράν ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης της Ιεράπετρας.
14. Τσαμπανάκης: για πρώτη φορά φέτος κάνει την εμφάνιση του στο περιφερικό υπόσχεται πολλά.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr