Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

22/3/11

Ο Φάνης Γκούντρας θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στο Λασίθι θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της Ιεράπετρας F.C. και του ΑΟΑΝ αύριο στις 15:30 στο Πέτρος Βουζουνεράκης. Ο Φάνης Γκούντρας επιλέχτηκε από τον σύνδεσμο διαιτητών Λασιθίου να είναι ο «άρχοντας» του αγώνα με βοηθούς τους Δρανδάκη και Βλάση, 4ος διαιτητής θα είναι ο Σωτηριάδης και παρατηρητής διαιτησίας ο Λιάγκος

Ποινές ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΛ


Με απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ αφού εξετάστηκαν τα φύλλα αγώνων επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές:

Ηλ. Ζαχαρόπουλος (Α.Ο. Κόρφος) 4 αγωνιστικές

Παν. Κήπουλας (ΠΑΟ Κρούστα) 2 αγωνιστικές

Γ. Κωστάκης (Α.Ε. Νεαπόλεως) 2 αγωνιστικές

Δημ. Καμαράτος (Α.Ε. Νεαπόλεως) 1 αγωνιστική

Σίγλι Κάσο (Α.Ο. Βραχασίου) 1 αγωνιστική

Μ. Μαρκάκης (Α.Ο. Κριτσάς) 1 αγωνιστική

Ι. Χαλίλι (Πύργος Κ.Χ.) 1 αγωνιστική

Κων/νος Ξωμεριτάκης (Ιεράπετρα F.C.) 4 αγωνιστικές

Ν. Ασπραδάκης (Ιεράπετρα F.C.) 1 αγωνιστική

Ν. Βενετσανάκης (Ιεράπετρα 18) 1 αγωνιστική

Σε δημόσια διαβούλευση έβγαλε η ΕΠΟ το σχέδιο αναδιάρθρωσης

Προχωράει... ολοταχώς το σχέδιο της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο "Καλλικράτης" στο ποδόσφαιρο μπήκε πλέον σε νέα φάση, καθώς η Ομοσπονδία έθεσε την αναδιάρθρωση σε δημόσια διαβούλευση. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει πλέον σε φάση συζήτησης και προτάσεων ώστε να πάρει την τελική του μορφή. Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται σε Γ' και Δ' Εθνική, με συνένωση και ελληνοποίησή τους. Επίσης δίνονται κίνητρα για συγχωνεύσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση και παράλληλα οικονομική εξυγίανση των ομάδων, καθώς αναμένεται να τεθούν αυστηρά κριτήρια για την παρουσία τους. Η ΕΠΟ θα φέρει το θέμα της αναδιάρθρωσης στη Γενική Συνέλευση, όμως οι σκέψεις και ο σχεδιασμός της διοίκησης για το πώς οραματίζεται το νέο "χάρτη" στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.
Κατ' αρχάς, η νέα Γ' Εθνική προκύψει από τη συγχώνευση της τωρινής Γ' και Δ' εθνικής και θα είναι ερασιτεχνική. Η νέα κατηγορία θα αποτελείται από 4 ομίλους των 16 ομάδων έκαστος, με την ευθύνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος να ανήκει πλέον στην ΕΠΟ και όχι στην Football League-2. Αναφορικά με τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται, τα συμμετέχοντα σωματεία θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν γήπεδο (μίνιμουμ) χωρητικότητας 500 θέσεων. Επίσης, στο σωματείο θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον 400 μέλη, τα οποία θα συνεισφέρουν οικονομικά καταβάλλοντας ετήσια συνδρομή 100 ευρώ. Το τεχνικό επιτελείο θα είναι αμιγώς ελληνικό, όπως άλλωστε και το ράστερ. Την άνοδο θα κερδίζει η πρωταθλήτρια κάθε ομίλου, ενώ θα υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες ομάδες. Η Πολιτεία θα επιχορηγεί κάθε σύλλογο με επιχορήγηση 20.000 ευρώ (ετησίως), ενώ ο ιματισμός και τα έξοδα διαιτησίας θα καλύπτονται από την ομοσπονδία.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr