Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

4/8/11

Συνάντηση των ομάδων της Δ’ Εθνικής για το οικονομικό, απειλούν με αποχή!

Του Μανόλη Βαρδαλαχάκη.
Δημοσιεύτηκε στις 15:06 - 04/08/2011.
Έρχεται ξανά στο προσκήνιο το “καυτό” θέμα του οικονομικού για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής και ετοιμάζονται κινήσεις προκειμένου να “ταρακουνήσουν” την ΕΠΟ, η οποία παίζει το ρόλο “Πόντιου Πιλάτου”.
Τα σωματεία της Κρήτης διοργανώνουν συνάντηση πιθανότατα στις 10 Αυγούστου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρο των Ασιτών Μανόλη Ζαχαριουδάκη και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Πρικάκη, προκειμένου να υπάρξει συλλογική αντίδραση. Ο κ. Ζαχαριουδάκης είναι αυτός που έχει αναλάβει να ειδοποιήσει τα σωματεία για τη συνάντηση, παίρνοντας μάλιστα τα συγχαρητήρια απ’ όλους γι’ αυτή την κίνηση. Θα καλεστούν επίσης οι προέδροι των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης. Στη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος τρία θέματα: Επιχορηγήσεις, πρόστιμα και διαιτησία. Θα παρθούν αποφάσεις και θα σταλούν συγκεκριμένα αιτήματα στην Επιτροπή πρωταθλήματος. Σύμφωνα με κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις, θα γίνει αίτημα για εντοπιότητα διαιτητών και μείωση οδοιπορικών, ρύθμιση των προστίμων από την περσινή χρονιά κ.α. Αν τα σωματεία της Κρήτης δεν βρουν ανταπόκριση, θα τεθεί θέμα μέχρι και αποχής από το πρωτάθλημα!

Ο κυρ Νίκος, οι προπονητές των χρημάτων… και οι ειδήμονες της στρογγυλής “θεάς”


Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες, τα όσα διαδραματίζονται στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ιεράπετρας, αναφορικά με την συνένωση των ομάδων που δεν έγινε ποτέ αποδεκτή, όπως και με την αποχώρηση του Κώστα Δεδελετάκη από τον σύλλογο της νοτιοανατολικής Κρήτης, που δημιούργησε περισσότερα προβλήματα, απ’ όσα και ο ίδιος υπολόγιζε.

Πριν ξεκινήσω να μπαίνω στην ουσία, οφείλω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και λανθασμένων συμπερασμάτων, πως ουδεμία σχέση έχω με την οικογένεια Δεδελετάκη, αντιθέτως κατά το πρόσφατο παρελθόν, μέλος της οικογενείας μου, έχει συγκρουστεί μαζί τους, σε άλλο μέσο ενημέρωσης στο οποίο εργάζεται.
Ωστόσο, επειδή η αλήθεια για τον καθένα είναι ξεχωριστή, θα πω και εγώ την δική μου, έστω και αν γνωρίζω πως πιθανόν κάποιοι θα στεναχωρηθούν.
Έτσι όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, θεωρώ πως στην Ιεράπετρα (αναφέρομαι πάντα στην ποδοσφαιρική κοινωνία), υπάρχουν δύο κατευθύνσεις που η μία κινείται υπέρ του κ. Νίκου Δεδελετάκη και η άλλη εντελώς αντίθετα ή να το πω πιο κατανοητά, επιθετικά προς αυτόν. Επαναλαμβάνω, αυτό το συμπέρασμα βγάζω εγώ, βλέποντας τα πράγματα απ’ έξω και πιστέψτε με, την ίδια άποψη έχουν και οι περισσότεροι που δεν γνωρίζουν εκ των έσω, τι ακριβώς γίνεται στον Λασιθιώτικο αθλητισμό. Το αν υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι, ειλικρινά δεν το ξέρω, όμως κρίνοντας από την εικόνα των ομάδων του εντός αγωνιστικού χώρου, έχω να αναφέρω τα εξής.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr