Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

15/7/11

Στις 25 Σεπτέμβρη ξεκινά το Περιφερειακό

Στις 25 Σεπτεμβρίου όρισε η ΕΠΟ την έναρξη του νέου Περιφερειακού πρωταθλήματος, δημοσιοποιώντας την προκήρυξη που θα ισχύσει για τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με αυτή, από φέτος οι ομάδες θα χρησιμοποιούν στην βασική 11αδα τρεις παίκτες κάτω των 20 ετών αντί τέσσερις που ίσχυε μέχρι σήμερα. Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές θα είναι γεννηθέντες από την 1-1-1991 και νεότεροι. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι δύο παίκτες άνω των 33 ετών, γεννημένοι δηλαδή πριν από την 1/1/1978. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι αγώνες θα γίνονται υποχρεωτικά σε γήπεδα με χλοοτάπητα ενώ θα πρέπει όλα τα σωματεία να έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Καταληκτική προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή 12 Αυγούστου. Υποχρεωτική είναι η συμμετοχή όλων των σωματείων με τις παιδικές ομάδες στα πρωταθλήματα που διοργανώνουν κατά τόπους οι ΕΠΣ. Ομάδα που δηλώσει συμμετοχή και έπειτα αποσυρθεί από τα παιδικά πρωταθλήματα, τότε θα αποβάλλεται από τη Δ' Εθνική μέχρι να συμμορφωθεί μ' αυτή την υποχρέωση.

Σε ότι έχει να κάνει με τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, και φέτος απαγορεύεται η συμμετοχή τους, με εξαίρεση τα σωματεία που υποβιβάσθηκαν από την Γ' Εθνική και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν για έναν χρόνο μέχρι δύο κοινοτικούς παίκτες. Εξαιρούνται επίσης τα σωματεία που ανέρχονται στην Δ' Εθνική να διατηρούν στη δύναμή τους μέχρι δύο αλλοδαπούς, εφ' όσον ανήκαν στη δύναμή τους την τελευταία τριετία.


Άνοδος και πλέι οφ!
Σπουδαίο ενδιαφέρον όμως έχει και το τι γίνεται με την άνοδο στη Γ' Εθνική και τον υποβιβασμό αλλά και ποιες ομάδες από τα τοπικά πρωταθλήματα θα ανέβουν στην Δ' Εθνική. Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής της Δ' Εθνικής θα βγει απευθείας στην Γ' Εθνική. Ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν, θα προσδιορισθεί μετά την οριστική κατάρτιση των Ομίλων. Εφόσον περάσει η αναδιάρθρωση από την περίοδο 2012-13, τότε ο αριθμός όσων πέσουν υπολογίζεται στις 7-8 ομάδες). Όσον αφορά τις ομάδες που θα ανέβουν από τα τοπικά πρωταθλήματα, ορίζονται να γίνουν πλέι οφ μεταξύ περιφερειών! Σύμφωνα με την προκήρυξη οι 53 πρωταθλητές των Ενώσεων και οι δευτεραθλήτριες ομάδες των 3 ιδρυτριών Ενώσεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς), συνολικά 56 ομάδες, θα συγκροτήσουν 14 ομίλους των τεσσάρων ομάδων έκαστος και θα αγωνιστούν, ανά όμιλο, σε διπλούς (εντός - εκτός έδρας) αγώνες. Οι δυο πρώτες βαθμολογικώς ομάδες κάθε ομίλου, θα προβιβαστούν στη Δ' Εθνική. Όσον αφορά το κρητικό ποδόσφαιρο, οι τέσσερις Ενώσεις Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου θα συγκροτήσουν έναν όμιλο όπου θα παίξουν οι πρωταθλητές της Α' Κατηγορίας, ώστε να προκύψουν οι δύο που θ' ανέβουν στο Περιφερειακό. Όλες οι Ενώσεις οφείλουν να έχουν δηλώσει τις πρωταθλήτριες ομάδες τους έως τις 23 Απριλίου 2012. Δηλαδή αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία για να έχουν ολοκληρωθεί τα τοπικά πρωταθλήματα της Α' Κατηγορίας.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 10ου ΟΜΙΛΟΥ


IERAPETRA F.C. ΚΑΝΕΙΣ

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΑΝΕΙΣ

Α.Ε ΑΣΙΤΩΝ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ

Α.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΑΝΕΙΣ

Π.Α.Ο. ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ

Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙΣ

Α.Σ. ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΝΕΙΣ


Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Ν. 17-4-2011 1 ΑΓΩΝ. (7η ΚΑΡΤΑ)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ Α. 17-4-2011 1 ΑΓΩΝ. (10η ΚΑΡΤΑ)

ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΣΟΥΡΓΙΑΣ Ν. 17-4-2011 2 ΑΓΩΝ. (7η ΚΑΡΤΑ)

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ. 8-5-2011 1 ΑΓΩΝ. (4η ΚΑΡΤΑ)

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr