Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

26/3/11

Προσεκτικοί και δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον
Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 4 μ.μ. στο “Βουζουνεράκειο στάδιο”.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν δίτερμα.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Φανούρης Γκινής είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και ιδιαιτέρως τους ΚΟΥΡΗΤΕΣ για την φανταστική συμπαράσταση που μας έσπρωξαν στην νίκη την Τέταρτη με τον ΑΟΑΝ. Εύχομαι να το επαναλαμβάνουν σε κάθε αγώνα της πόλης μας.
Η λογική μας δεν αλλάζει, θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που είσαι στη μέρα και κάνεις γκολ. Το γκολ θέλει και τύχη. Θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να έχουμε και αυτό. Θα κοιτάξουμε να είμαστε καλά ψυχολογικά γιατί αν είσαι καλά κάνεις πράγματα και παραπάνω από τις δυνατότητες σου. Είναι μια ευκαιρία την Κυριακή να δείξουμε τις δυνατότητες μας για μια ακόμη φορά. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γενικώς και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Να είμαστε δυνατοί από την αρχή, στις προσωπικές μονομαχίες γιατί εκτός από τα συστήματα παίζει και αυτό ρόλο".

Οι ποδοσφαιριστές που θα απουσιάζουν είναι: Σκύβαλος Μάνος (1) αγωνιστική 4η κίτρινη στον αγώνα με τον Πατούχα και ο Τοψιδέλης που ταλαιπωρείτε από το διάστρεμμα της Τετάρτης με τον ΑΟΑΝ και η συμμετοχή του θεωρείτε αβέβαιη.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr