Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο τής ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. Μάθετε τα τελευταία νέα της ομάδας, δείτε βίντεο και γνωρίσετε την ιστορία της. Καλή σας περιήγηση!

Translate this into

English Dutch French German Spain Italian Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Livescore from Ierapetra F.C

24/3/11

Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής


Eπισκοπή - Πατούχας
Μπινιχάκης, Βλάσσης - Χατζηανδρέου (Λασιθίου)

Ιεράπετρα - ΠΑΟΚ
Χρυσός, Μαρκετάκης - Καντεράκη (Χανίων)


Ασίτες - Πανακρωτηριακός
Σωτηριάδης, Παπαδοπετράκης - Μπατσολάκης

Γιούχτας - Αετός Ανωγείων
Γιαννουλάκης, Δρακακάκης - Μαρνέζος(Χανίων)

ΠΟΑ - Ρούβας
Τσαγκαράκης, Κομκοτός - Τσάκος(Ρεθύμνου)

Ακρίτας - Ρέθυμνο
Μουρτζάκης, Τρουλινός - Δασκαλάκης Αν.

Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΠΟ : Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΠΡΟΣ : IERAPETRA F.C.


Κύριε Πρόεδρε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της Διοίκησης σας, στον Προπονητή, στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους του Σωματείου σας, για τη φίλαθλη και αθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν και το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν στον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου της 23ης Μαρτίου 2011, περιόδου 2010-2011.
Η στάση και των δυο Σωματείων στον παραπάνω αγώνα διαφήμισε το Λασιθιώτικο Ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε στο Σωματείο σας Καλή Αθλητική Πορεία.

Με εξαίρετη τιμή
Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Πρώτη κούπα για την Ιεράπετρα F.C.!


Η νεοσύστατη ομάδα κατάκτησε το κύπελλο Λασιθίου επικρατώντας με 3-1 του Αγ. Νικολάου έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Δεδελετάκη.
Η Ιεράπετρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης ο Δεδελετάκης έκανε το 1-0 . Έχοντας το προβάδισμα και την ψυχολογία με το μέρος της η Ιεράπετρα F.C. συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 15 διπλασίασε τα τέρματα της με τον Σκύβαλο. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ιεράπετρα να έχει τον έλεγχο και να προηγείται με 2-0.

Στην επανάληψη ο Άγιος Νικόλαος ανέβασε την απόδοση του και στο 67΄ μείωσε με τον Γκερδούκι σε 2-1. Οι «κυανόλευκοι» θέλοντας να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ανοίχτηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά κενά στα μετόπισθεν. Αποτέλεσμα αυτό ήταν να έρθει και το 3-1΄στο 92΄ με σκόρερ τον Δεδελετάκη, ο οποίος ήταν και ο MVP του τελικού.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. (ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ): Αλευράς, Δασκαλάκης, Τοψιδέλης (63’ Τσαμπανάκης), Τζελέπης, Χατζάκης, Κουγιουμουτζάκης (68’ Παϊσανίδης), Γκινής (90’ Λαγουδάκης), Χατζηγιαννάκης, Δεδελετάκης, Σκύβαλος, Χατζηανδρέου.

ΑΟΑΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ): Φιορέντζης, Μουτσάι, Μαραγκός, Γκερδούκι, Λαζαρίδης, Καουκάκης (67’ Δετοράκης), Χαβάκης (76’ Κεφαλούκος), Σταυρακάκης, Φαγάς, Καρνιάτης, Γκιάτα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ήρθε λοιπόν ο πρώτος τίτλος για την ομάδα μας , ένας τίτλος που τον θέλαμε πάρα πολύ . Το κύπελλο αυτό νιώθουμε την υποχρέωση και εμείς και οι παίκτες να τον αφιερώσουμε στον υπέροχο κόσμο που ήρθε και συμπαραστάθηκε με τον δικό του δυναμικό τρόπο κοσμία και μοναδικά. Αυτός ο κόσμος έγινε ο δωδέκατος παίκτης και ώθησε τους παίκτες μας όπως γνωρίζει και κάνει τόσα χρόνια. Ευχαριστούμε το μέλλον μας ανήκει. Σας περιμένουμε την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στο βουζουνεράκειο, και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΣΑΣ .
ΤΟ Δ.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ F.C.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Dokari.gr